Deze week op abu.com: de kift, Jozsef’s debuut in de Kuip en Robbie de Wit’s finest hour + de Abu TV Gids voor deze week

Ja, dames (en vooruit, heren), het belooft me weer een weekje te worden. God van Domme zeg. Op veler verzoek een fruitblik op wat er deze week allemaal weer te beleven gaat zijn en te doen zal gaan worden alhier en in mijn gekaapte theater de Oosterpoort te Grunn.

Vanavond in de Oosterpoort (aanvang 23.25)
Een lezing van de Belgische muziekkenner en dierenvriend Animalfreak met als thema “Justin Bieber, echt rotmuziek. Als m’n oren zouden kunnen overgeven, ze zouden het doen”.
Eerder die avond (maar da’s in de grote zaal) ga ik een poging wagen de scheet van 6 minuten en 43 seconden die ik, na het eten van een bord Kidney bonen met veel ui hedenavond in huize Abubakari, zonet op de WC van mijn werk liet te reconstrueren, want zo’n scheet verdient uiteraard een breder publiek.

Deze week op ABU.COM:
Verder hang ik deze week wat luiwammesend rond en lig ik in bed, maar met het oog op de Kift ga ik het artikel plaatsen waardoor ik ten tijde van Krankenhaus voor het eerst naar de Kift ging, destijds in Theater Romein te Liwwadden, Friesland. Ik begrijp dat velen nu al niet kunnen wachten op dit ongehoorde staaltje Kift promotie, maar ik zeg: Geduld beste mensen.

NIEUW! VOETBAL OP ABU.COM
Daarnaast ben ik in 1823 een keer naar Nederland-Hongarije geweest en daar is bewijs van terug gevonden. Mijn debuut in de Kuip viel samen met het Kuip debuut van Jozsef Kiprich.  Het was overigens een ontzettende kutwedstrijd die Oranje met 1-2 verloor.
Bijna een jaar later scoorde Robbie de Wit in een alles of niets wedstrijd in Boedapest de winnende goal voor Oranje met een stiffie waarop Ajax copyright zit. Ook dat zal ik dan nog wel memoreren aangezien het tenslotte de nationale voormalige linksbuitens van Ajax week is vanwege de 50ste verjaardag van Jesper Olsen jl. zondag.

Stay dus maar gerust weer tuned, want het belooft weer een mooie week te worden.

De ABU TV GIDS VOOR DE MAAND MAART/APRIL 2011:
ABUBAKARI TV! Waar voor de aan bed gekluisterde kijker of hij of zij met straatvrees kampende en andere compulsieve tv kijkers op het nieuwe digitale kanaal Abubakari TV weer van alles te zien zal zijn. Naar goed Digitale Zender gebruik herhaal ik continu dezelfde 10 programma’s, vooral leuk voor mensen die doorlopend stoned zijn of voor mijn demente bejaarden vriendenclub., oftwel dé doelgroep van Abu TV.

HET PROGRAMMA:
1.00 Ajax-Feyenoord 8-2 (klassieke wedstrijd uit 1983) (live)
3.00 Dead Kennedys live in Paradiso (concert van 5 december 1982, met wegens gebrek aan beelden van dat concert Fokke Mol als Jello Biafra, Abubakari de V. als East Bay Ray, Peer als DH Peligro en Sonofrikus als Klaus Fluoride. Onkel Ed speelt een pogoënde vijfhondekoppige menigte en doet ook de stagedivestunts. Opgenomen in Evenementenhal “De zieke Slet” te Castricum. Dat belooft dus wat. (H)
4.00 Benefietconcert voor SC Veendam met live optredens (nog niet bevestigd, maar volgens hun manager komt die bevestiging zodra ik het geld op zijn bankrekening op de Kaaiman Eilanden over heb gemaakt en dat heb ik net gedaan!!!) van the Ramones, Johnny Cash, Frank Zappa, Captain Beefheart, Joy Division, Nirvana, Jimi Hendrix, Sex Pistols featuring Sid Vicious en Jay Reatard. (live)
12.00 Funniest Home Video’s, deze week: Iemand die onder de trein komt, een gezin uit het Gooi wat in hun eigen zwembad opgegeten wordt door een school piranhas(!), zestien honden met hondsdolheid en Martin Gaus, Eigen huis in puin waaronder Rob Verlinden bedolven raakt, een op LSD trippende tv kok die zijn eigen arm frituurt en daarna opeet en beelden van het verrassingsoptreden wat Ali B. en Guus Meeuwis voor Abu TV gaven in een hok vol uitgehongerde hyena’s. (U kunt het geluid gerust aan laten, want er zal niet gezongen worden).
14.00 Zelfverzonnen teletekst berichten met een te verwaarlozen kern van waarheid. (H)
20.00 Six Feet Under: Programma waarin bekende Nederlanders levend begraven worden. Deze week: Die gast met die rotkop uit de jury van dat ene programma, Popstars ofzo.
21.00 De Verborgen Camera Show met deze week:
Andries K.  die zich onbespied waant en zich te buiten gaat aan homosexuele poep en plassex met de fractievoorzitter van de SGP.
(Mocht de cheque voor 21.00 binnen zijn komt deze uitzending te vervallen).
22.00 Classic Albums (h)
Bertus & Tinus live at Central Park 
23.00 Muzidocu (h)
De rechtzaak Agressieve Homo’s vs Albert H.
 0.00 Dagsluiting van dominee GG Allin. (live)
(En dat dan een maand lang dagelijks,  in mei op Abu.com de nieuwe programmagids).
Abubakari TV is te ontvangen via Ziggy kanaal 13
NU! 1 maand gratis!
(exclusief 3500 euro installatiekosten)

Over abubakaridevries

Misantropisch regenwoudbewoner
Dit bericht werd geplaatst in Abubakari de Vries vertelt & fantaseert & schrijft, Fruitblikken, Muziek, Tillevisie, Voetbal. Bookmark de permalink .

6 reacties op Deze week op abu.com: de kift, Jozsef’s debuut in de Kuip en Robbie de Wit’s finest hour + de Abu TV Gids voor deze week

 1. Peer zegt:

  Kutman!,wat een zaad programmering weer.

 2. Peer zegt:

  maar wat nu echt eens een keer goed luisterbaar is, kan zo maar het volgende plaatje zijn..

 3. sonofrikus zegt:

  In tegenstelling tot Peer ben ik zeer tevreden met deze programmering en aangezien ik tot de door Abu genoemde doelgroep van deze blog behoor, ik zeg niet welke van de twee, zal ik me de komende maand dan ook wel prima vermaken hiermee. Ik ben vooral benieuwd naar de muziekdocu’s. Heb ik nog even een vraag aan Abu: Mogen volgers, of “mensen behorend tot de doelgroep” van deze blog ook kandidaten aanleveren voor six feet under ?
  Toch nog even een klein puntje: kan in de volgende programmering wellicht iets meer aandacht besteedt worden aan de rock en beatgroep KISS ? Een bijdrage over alleen de eerste guitarist van deze band, genaamd Ace Frehley, is ook goed. Bij voorbaat dank.

 4. Pingback: Omroep Maxim | Abubakari de Vries' Blog

 5. Pingback: Top vijf der top vijven, AJAX | Abubakari de Vries' Blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.