Tyvek live in Vera Groningen

Was dat nog wat jong? Dat Tyvek in Vera?

-Om te beginnen was ik nu wel op tijd, maar in tegenstelling tot mijn vorige Vera bezoek (toen ik te laat was en de band al begonnen was) begon de band nu wel weer later dan stond aangekondigd. Misschien vanwege de slechts vijf aanwezigen in de Grote Zaal. Dat aantal was een minuut of twintig later echter zomaar even vertwintigvoudigt waarna de mannen en vrouw van Tyvek voor een uiterst fijne & vette show het podium betraden. Een uurtje later was het voorbij en ik kan er kort over zijn (en dat doe ik ook), het was een prima optreden, ik heb mij erg vermaakt.

Ook behorend tot de happy few die aanwezig was bij dit nu al legendarische concert was Vera Photographer & abu.com celeb Peer. Die immer bescheiden zijn link naar de foto’s die hij van Tyvek maakte ergens in de krochten van dit blog zette. Lekker brood verdient echter Bona en gezien het bonte gezelschap (bestaande uit zanger die op Roberto Benigni lijkt en met een bril ter grote van een king size duikbril, een gitarist met heel lang blond maar vooral erg sluik lang haar, een drummer met een snor en last maar allesbehalve least een lekkere basgodin met zwart krulletjeshaar) verdient Peer’s fotografische uitspatting linkje een beter en prominenter plekje alhier ten weblog.

Dames, Heren ook, ik presenteer PEER & de Foto’s van Tyvek

In het kader van leerzaam en lekker: het weetje van de week, het antwoord op de vraag wat Tyvek eigenlijk is/betekend:
Tyvek is het basis ma-teer-riaal van de witte pakken, die men bij net gebeurde rampen ter onderzoek draagt, gemaakt zijn. Kennis & entertainment, het kan! 

Overigens is de enige echte Abubakari de Vries deze week tweemaal live & well te spotten in the Legendary Vera Club aan de Oosterstraat nummero 44 te Groningen, Netherlands alwaar hij bvrijdag naar de Kift gaat en zondag zijn opwachting maakt bij het concert van Jaga Jazzist. Na afloop van beide concerten signeer ik in de kelderbar jullie computer beeldscherm waarop dit weblog te zien is geweest. Gratis. (Inderdaad, ik lijk wel niet goed wijs, maar ik ben nu eenmaal niet goed, maar wel gek). Voor 55 euro mag je ook nog met mij op de foto, foto’s gemaakt door Peer, dus dat zit wel goed. Want zijn foto’s lukken zelfs als hij dronken is. Niet dat hij dat (overigens) is of wel eens is geweest natuurlijk.
Verder zijn er ook T Shirts te koop. Van de Kift bijvoorbeeld. Of van Jaga Jazzist, al naar gelang naar welk concert je gaat.

Over abubakaridevries

Misantropisch regenwoudbewoner
Dit bericht werd geplaatst in Live in Vera (Concerten), Muziek. Bookmark de permalink .

7 reacties op Tyvek live in Vera Groningen

 1. Peer zegt:

  Tyvek? geen idee wat dat moge betekenen,dan,dus — kwa RnR? geweldige bende met alles wat een garage Liebhaber zich maar kan/mag wensen!

  Weekje latorr (mini boekenbal Eric Davidson ) mocht er ook zijn anders dan wel!

  dit efkes,uiteraard,ter zijde.

 2. Koek maal, de inkt van het bericht ligt nog te drogen of de man die nooit slaapt heeft al een reactie achter gelaten. (Wat een kutzin trouwens, maar om dat nou allenmaal weer te veranderen, nee, dat dan weer niet).

 3. Peer zegt:

  of de man die per definitie ook nog eens fijne RnR filmpjes ter attentie ende zo maar weder op tipt ( nait auf urk..)

 4. Peer zegt:

  want sum good ol’cockrock baby?

  SPEELT LUIDT GVD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 5. Peer zegt:

  bietje mettol? who gives a fuck!

  komptie —

 6. Peer zegt:

  ook leuk! kent het Abu-ding waarschijnlijk nog niet…

  tada —

 7. Pingback: Abubakari gaat naar Vera 2011 | Abubakari de Vries' Blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.