KISS ARMY blijft ABUBAKARI TV lastig vallen…

Ik was al gewaarschuwd, begin een TV zender en je krijgt ingezonden brieven. Van Kiss fans. Eerst een beetje paaien en dan komt de aap uit de mouw…

In tegenstelling tot Peer ben ik zeer tevreden met deze programmering en aangezien ik tot de door Abu genoemde doelgroep van deze blog behoor, ik zeg niet welke van de twee, zal ik me de komende maand dan ook wel prima vermaken hiermee. Ik ben vooral benieuwd naar de muziekdocu’s. Heb ik nog even een vraag aan Abu: Mogen volgers, of “mensen behorend tot de doelgroep” van deze blog ook kandidaten aanleveren voor six feet under ?
Toch nog even een klein puntje: kan in de volgende programmering wellicht iets meer aandacht besteedt worden aan de rock en beatgroep KISS ? Een bijdrage over alleen de eerste guitarist van deze band, genaamd Ace Frehley, is ook goed. Bij voorbaat dank.
Sonofrikus

Nu Abubakari TV in een dag tijd al 3 en een halve zool  half miljoen leden heeft heb ik er gelijk in kunnen zijn geslaagd te zijn geworden wat nieuwe programma’s aan te kopen. En ja hoor, daar zit ook een muziekpakket bij. En bij dat muziekpakket kreeg ik wat gratis hardrockclown ellende die men aan de straatstenen niet kwijt kon. Sonofrikus in het achterhoofd houdend zei “geef die klerezooi dan maar mee”.
Sonofrikus weet heel goed hoe ik over Kiss dacht (kutmuziek, maar whatever) tot het “incident”. Op you tube staat een fillumpie. Joey Ramone en een Kiss lid zijn te gast in een talkshow. Of dat Kiss lid nou Grace Frehley is of dat andere wijf, Paula Stanley Mes weet ik niet meer. Maar wat ik (godglimmendegloeiendegodver!) nog wel weet is dat die Kiss heks Joey Ramone uit zat te lachen. Met zo’n valse Kiss leden typerende kakellach. Dus gaan we op Abu TV mooi niet dat hele Kiss pakket in de ether sodomieteren, maar mag Sonofrikus zelf kiezen welke Kiss docu hij wil zien. Want Kiss hettut bij mij bedorven, Joey Ramone uit te lachen, mispunten.

Maar goed, zijnde de minste niet altijd, hier het Kiss pakket waar ik nog een doos kroketten op toe kreeg omdat ik het anders niet mee wou nemen:

* Gene Simmons’ haar vliegt in de fik als hij met die scheve botox bek van hem vuur gaat spuwen. (Hi fuckin’ larische TV!)
* Een aflevering uit de serie “Plastic Surgery Disasters” met in de hoofdrol Gene Simmons.
* Voor het demente bejaarden aandeel van Abu TV heb ik wat bejaardenporno op de kop weten te tikken, met onder andere “Marijke Hotter than Hellwegen does Kiss”.
En ik wilde ook best Kiss laten spelen in de kooi met uitgehongerde roofdieren, maar dat ouwe gore taaie harige vlees krijgen de dieren niet weg. En Gene Simmons is naar verluid 98% plastic. Dus dat gaat mooi niet door.
* De ongewenste intimiteiten show met Gene Simmons, die kapsters in hun kont knijpt of met dat malle pak ouwe vrouwtjes penetreert.

Nou, ik hoor het wel waar de Kiss Army voor gaat.
Gaan we er eerst even uit voor de reclame…

En uiteraard is het toegestaan om BN’ers voor te dragen voor de nieuwe TV HIT Six Feet Under. Graag zelfs.

Over abubakaridevries

Misantropisch regenwoudbewoner
Dit bericht werd geplaatst in Abubakari de Vries vertelt & fantaseert & schrijft, Tillevisie. Bookmark de permalink .

4 reacties op KISS ARMY blijft ABUBAKARI TV lastig vallen…

 1. sonofrikus zegt:

  BLOG ABU ONBEREIKBAAR

  Het Noorden – De baanbrekende blog van de mysterieuze punker/ajacied/gestopte roker maar niet met stinksigaren en kiftfan Abubakari de Vries is enige dagen onbereikbaar geweest na massale bezoekersaantallen vanuit alle uithoeken van de wereld. Abu had gehoor gegeven aan de verzoeken van vaste volger en KISSfan Sonofrikus om eens wat aandacht te besteden aan the hottest band in the world. Nietsvermoedend plaatste Abu wat filmpjes op zijn blog met als gevolg een enorme toeloop op, vooral vanuit de leden van de KISS-army. De toeloop was zo groot dat de computer van Abu het niet meer aan kon en vervolgens een total blackout kreeg.
  Een trotse Abu vertelt met een big smile van oor tot oor: “Zelfs de mannen van KISS hebben een, weliswaar anonieme, reactie gegeven op de filmpies die ik geplaatst had”. Spijt heeft Abu niet van zijn actie. De filmpjes van KISS hebben inmiddels zo veel vaste volgers opgeleverd dat Abu voortaan van vrijdag tot en met donderdag weekend kan vieren. Of hij nog meer aandacht gaat besteden aan the hottest band in the world ? “Reken maar van yes, en Sonofrikus zal er nooit meer om hoeven zeuren”.

  • Nou, Sonofrikus bewijst dat niet alleen de band Kiss , maar ook de Kiss volgers niet serieus te nemen zijn.
   Hieronder de statistieken (print screen op te vragen bij de Vries himself) van de afgelopen dagen:

   March 22 68 views
   March 23 17 views
   March 24 14 views
   March 25 54 views

   De Kiss bijdrage was op 23 maart, en leverde een daling van bijna 50 views op, daarna nog een naschok op donderdag na twee dagen-dankzij de Kift- een herstel.
   Conclusie 1: IK PLAATS NOOIT WEER IETS VAN/OVER KISS! En dat beloof ik mijn trouwe kijkers!
   Conclusie 2: Never trust a Kiss fan.

 2. Peer zegt:

  euhh,een ietwat off-topiek wellicht maar waarom staan alle laatste ‘berichtjes’ zo ontieglijk ongeordeneerd onder hunnie allen? is zo’n lap binneste aard weet je wel ( vrij na Abu ) ik bedoel ( Aweg stiel ) kan dat niet wat meer ORDNUNG — ja sorry hoor hoor maareh ziet er gewoon niet uit.

  zo ver het klaag monster op Uwen vroegen ochtend. ( niet echt logisch )

  muziekje ter compenz dan maar? ach, bek houwe ( Abu stiel – dus vrij te gebruiken )

  klik dan maar lekker nie als je durruf!

  • Ze staan juist alle (dik 300) keurig op een rijtje en dan ook nog op volgorde van plaatsing. Kom daar tegenwoordig nog maar eens om, ze alle (dik) 300 op een rijtje hebben.
   Bovendien kun je ook nog eens per categorie zoeken. Ik heb nog geen optie gevonden om het nog overzichtelijker te maken.
   Al ligt dat misschien ook wel aan mij. Zoveel verstanne heb ik er nou ook weer niet van.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.