Rock & Roll Panini

Abubakari.com staat open voor goede ideeën en ook voor verzoekjes. Je zou het niet zeggen, want ik ben zo eigenwijs als dattik lang ben(1,90 naar boven afgerond), maar toch. Zeker als huisfotograaf (van Vera, en maar daardoor ook van deze zijde) Peer het goede idee aandraagt. Welhier:

Ja. Nou. Inderdaad ja. Waarom eigenlijk niet als zijnde big black hole in the market? Dus vlug & lenig contact gezocht met de Febo die het dichtstbij Vera is(alwaar ik ooit met Dean & Gene Ween een satékroket at nadat ik op mysterieuze wijze ergens boven in Vera terecht gekomen was en  daar belandde in één of andere beposterde kamer waar Dean & Gene Ween de koelkast leeg zaten drinken onder het genot van wat zachte drugs en waar ik van harte welkom bleek hetgeen mij dan weer erg deugd deed waarna ik Dean & Gene de weg wees naar de Febo voor het temmen van een vreetkick na het hebben van een onvergetelijk onderonsje met de Ween Bros al ben ik dan wel vergeten waar we het over gehad hebben. Hoewel ik mij nog wel een gesprek over Ween Godheid Boognish kan herinneren, maar dat terzijde) om daar een R&R deal van de Eeuw te sluiten.

NU! Na elk Vera Concert gratis R&R Panini plaatjes bij een Satékroket.

Febu & Abo delen de winst want dit gaat een succes worden waar de Febo mij eeuwig dankbaar voor zal zijn, een dank uitgedrukt in gratis Satékroketten voor de rest van mijn leven en zoveel ik maar wil. A Dream kums troe zakmaarzegge.
Wat betreft Varg Vikernes, die heeft met Burzum in de vorm van Filosofem dan een prachtplaat gemaakt, voor de rest is ie nog fouter dan Kiss ten tijde van Dynasty, dus Nazi Vark kan de rimbam krijgen.

En voor al die mensen die nu weer gaan klagen en dreigmails naar me sturen omdat er een Kiss lid bij staat: Dat is voor SonofRikus, dat is een vriend en voor een vriend heb ik dat over ja! Dan maar even een daling in de kijkcijfers, rot mij dat. Jullie komen toch wel weer terug. Dus.

Nou, hop met die eerste R&R Panini plaatjes. Peer bedankt voor het goede idee, ik bedankt voor de uitvoering, Dean & Gene bedankt en FEBO Grote Markt in Grunn bedankt.

Voor een nog fraaiere -want grotere weergave van deze prachtserie- drukt u op de foto collage en daarmee zie je een vergrote versie.

En omdat ik open sta voor verzoekplaatjes zeg ik: U roept, wij maken. (Ook als u niet roept trouwens).

Over abubakaridevries

Misantropisch regenwoudbewoner
Dit bericht werd geplaatst in Abubakari de Vries vertelt & fantaseert & schrijft, Muziek, Panini. Bookmark de permalink .

12 reacties op Rock & Roll Panini

 1. sonofrikus zegt:

  Kijk, das nou een mooi initiatief op Abu.com. Goed idee van das Peer en alvast een verzoekje: Agressieve Homo’s.

 2. sonofrikus zegt:

  En terzijde: Ik zie al wie de grote helden van Abu zijn.

 3. Mooi dat de jouwe er ook bij staat, of niet? 🙂

  Het staat er wat onduidelijk, maar je wil graag Red Hot Chili Peppers plaatjes?

 4. Fokke Mol zegt:

  Sjochris,
  werkelijk een goed idee van de Febo. De Febo, waar ik ooit een Satékroket tegen de muur smeet omdat ik die niet te vreten vond en commentaar kreeg van mijn broertje Abubakari, niet geheel toevallig na een concert in Vera te hebben bijgewoond. Zal Dead Moon zijn geweest.
  Ik stel voor om Johnny Rotten en de andere Pistols toe te voegen. Lydon blijft zichzelf, onnavolgbaar in zijn eigen werkelijkheid, die trouwens godvergeten veel op die van mij lijkt. Waren er daar maar meer van.
  Natuurlijk hoort er ook een portretje van de zingende keutelgooier GG Allin bij, het liefst eentje waarbij ie net bezig is een fijne drol in zijn hand te persen…….

 5. Satyr zegt:

  Burzum = Satékroketten en dus superrrrvet!!!!!!!!!!!!!!

 6. Peer zegt:

  even geen Panini hoor — aldi kut **** plakkerts enzo .. haha!

  maar goed — beetje fatsoenlijke RnR dan maar –yeah yeah dank je P.. dus

 7. Peer zegt:

  hoezo een beetje ouderwets?

 8. Peer zegt:

  eindelijk weder een beetje SLA!

 9. Peer zegt:

  U wenst een beetje RnR? alwder? GVD!!

 10. Peer zegt:

  laatste ronde —

 11. Pingback: Hello Ween | Abubakari de Vries' Blog

 12. Pingback: Rock & Roll Panini’s | Abubakari de Vries' Blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.