Paneermail

Nu ik toch de ingezonden brievenrubriek van Abu.com bij de kop heb nog een paar brievenbehandelingen.

Zo wil de heer Fokke Mol (tevens broer van) weten waar en of de panini R&R plaatjes van keutelsmeerder & vieste punker GG Allin en de plaatjes van de Sex Pistols blijven. Ik heb even met Modena (Panini Hoofdkantoor) gebeld, ze zijn onderweg. Voor Fokke Mol het moet vragen, ook Dead Moon zit er aan te komen.

De Satanische Hippie uit Limbabwe mailt ons
“Burzum = Satékroketten en dus superrrrvet!!!!!!!!!!!!!!”.
Omdat Satanische Hippie de minste niet (altijd) is overwegen wij speciaal voor alle Satanische Hippies toch ook een Varg Vikernes plaatje te maken. “Filosofem” schijnt gemaakt te zijn tijdens een kortstondige extreem linkse periode van Foute Varg (en is opgenomen met Varg in volledig Ajax tenue) en bovendien heeft Varg een aantal kerken in de fik gestoken en dat pleit ook wel weer voor hem. Kortom, hou deze site in de gaten.

Agressieve Homo drummer & Bertus uit het duo “Bertus & Tinus” verzoekt om Agressieve Homo’s plaatjes. De AH’s zijn echter zo allerjezuste obscuur, daar zijn geen foto’s van. De onderhandelingen met Bertus & Tinus zijn stukgelopen op het eisenpakket van de heren bestaande uit: Een vip box in de Arena met onbeperkte bittergarnituur en pijphoeren in de rust, voor en na afloop optredens van the Spits, na afloop daarvan de standrechtelijke executie van Ali B., een stadionverbod voor Humberto Tan en genoeg cassis. Nou ja, komt wellicht nog wel goed. We blijven onderhandelen.

Nou, Fokke Mol treft het, zojuist bij de post: een met stront en bloed besmeurde envelop met daarin… jawél! Het plaatje van GG Allin.

Over abubakaridevries

Misantropisch regenwoudbewoner
Dit bericht werd geplaatst in Abubakari de Vries vertelt & fantaseert & schrijft, Muziek, Panini. Bookmark de permalink .

Een reactie op Paneermail

  1. Fokke Mol zegt:

    O yeah, dat doet mijn oude hart weer goed. Fuck society in opperste forma en perfect op z`n plek in de society van leeghoofdigen wat Nederland de afgelopen jaren is geworden. Bestuurd door immorele necrohoeren die zich het liefst in hun schedel laten neuken in de hoop dat er toch nog eens wat werkende cellen in de bovenkamer komen. Het lijkt dat met het ventileren van het hoofd van de kale homo – die aan de smaak van het sperma van zijn partner kon proeven of die de avond ervoor Beerenburg had gedronken- de gezamelijke hersens van heel politiek Nederland op de parkeerplek van het mediapark is gelopen. De uit de schotwonden gelopen hersens van Pimmutjuh waar alle media van Nederland in hebben liggen rollen uit pure geilheid en daarmee hun onnozelheid bevestigend. De kraaien hebben de laatste restjes tussen de voegen van de straatstenen weggepikt….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.