Fruitblik week 18

Ajax-Twente/bekerfinale week op Abu.com deze week, wat dacht je wat!?
Historie & toekomst gaan hand in hand middels de fruitblikken in de vorm van terugblikken.
Met wat dan?
# De bekerhistorie van Ajax-Twente (en die ziet er voor Ajax goed uit). Met een belangrijke ontedekking! (Die ik ook gelijk maar onthul, rot mij het tenslotte): De enige keer dat Ajax-FC Twente al eens de bekerfinale was (1979) was Ajax-FC Twente ook de laatste wedstrijd van de competitie… De uitslag toen? 8-1 voor Ajax. Nadat Ajax de bekerfinale ook al gewonnen had (3-0). Kat in het 2011 bakkie voor Ajax dus.
# Alle bekerfinales van Ajax op een rijtje (met fraaie foto boof & dien)
# Fotografische terugblikken op 1961, 1967, 1986 en 1987.
# In de classic VI cover gaan we terug naar 2007. De finale Ajax-AZ. Na die finale troffen Ajax en AZ elkaar ook nog een keer, toen in de Play Offs om een plekje in de voorronde CL. Ja, Abu.com weet er altijd wel weer wat bij de oren te trekken als het om Classic Covers & actualiteit gaat!

 

Op Abu TV deze week integraal en live alle 22 eerdere bekerfinales van Ajax. Daarnaast hebben we wat docu’s uit Tukkerland geïmporteerd. Over Tukkerse Legendes als Willem Wilmink, Harry Bannink en André Manuel. De rest van Tukkerland kan gewoon de kolere krijgen. Tot (en met) 15 mei. Als ze tenminste gewoon doen wat ze moeten doen, verliezen van Ajax, anders zou het zomaar kunnen dat heel Tukkerland nog veel langer de kolere kan krijgen.
Over de kolere kunnen krijgen gesproken, Fred Oster is ontslagen. Hij verdomde het om behalve de wiekentkwis ook de opvolger daarvan, de F.O. show, nieuw leven in te blazen. Is meneer Oster met zijn coupe Dick Advocaat boos omdat ik dacht dat “F.O. show” voor “Fuck Off Show” stond en dat ik daar een passend format voor bedacht had. Slaande deuren, schreeuwen en vloeken, de cavia’s doodgeknepen, alle kroketten opgevreten en de stagiaire in haar nek gebeten. Mooie lul ben je dan, Fred Oster, Fuck dan ook maar fijn off, lul, voor jou tien anderen, rare maniak!
Zul je godverdomme net beleven dat Frank Kramer voor Eurosport naar het vrouwen met een handicap WK voor spelers onder 5 jaar in Zweden is vertrokken, dus dat treft ook niet. Al is Frank dan weer niet te beroerd om Abu TV en zijn kijkers en kijkeressen een kaartje te sturen! Frank laat weten de tijd van zijn leven te hebben.
Hans van der Togt zit ziek thuis, heeft een koutje gevat. Dus die heb ik ook gelijk maar ontslagen, de slapjanus.

Nou ja, voorlopig kunnen we wel even vooruit met 22 integrale bekerfinales, dus hoe verder zien we volgende week wel weer.
Dan heb ik trouwens vakantie (over precies 5 uur en 25 minuten al), dus vandaar dat ik contact heb gezocht met Frits Bom om het volgende week even van mij over te nemen. Altijd handig, zo’n vakantieman.
Uiteraard hebben we in tijden van plotsklapse tegenslag altijd nog wel wat oninteressante ellende op de plank liggen. Zoals een EXCLUSIEF interview met het kind wat Michael Jackson bij zijn hond verwekt heeft! Het schokkende verhaal met alle gruwelijke details over het aanwezig moeten zijn terwijl Michael Jackson zijn hits zong. Niet voor jeugdige kijkers en ook niet voor mensen met een zwak hart of zwakke maag dus.

Wacko Jacko met de hond waarbij
hij een kind heeft.

Mickey Jackson junior
Die onder andere onthult dat Michael Jackson niet dood is maar de ziel en het lichaam van een klein blank jongetje heeft gestolen, waarmee de heer Wacko Jacko zijn droom eindelijk werkelijkheid heeft zien worden. Voordat men hier weer een partij de ongelovige Thomas uit gaat lopen zitten en liggen hangen en mij weer van alles gaat verwijten: Hier het bewijs! Michael Jackson 2011!
Nou, best veel spektakel dus weer ondanks alles. Veel plezier en de mazzel!

Advertenties

Over abubakaridevries

Misantropisch regenwoudbewoner
Dit bericht werd geplaatst in Abubakari de Vries vertelt & fantaseert & schrijft, Fruitblikken, Tillevisie, Voetbal. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.