Uli van Gobbel

De vaste dan wel trouwe kijker van ABU TV zal het vast opgevallen zijn, op ABU TV wordt niet gejankt. Geen voor de helsdeuren vandaan gesleepte tranen omdat janken op TV het zo goed doet. Bij ABU TV werken ook geen regisseurs die spontaan een binnenbroekse zaadlozing krijgen als iemand begint te huilen omdat hij of zij zich de buurman die 63 jaar geleden drie huizen verder woonde herkent in een uitgeknepen theezakje.
Een teringhekel, dat hebben wij van ABU TV (dat ben ik dus) aan die kijkcijfer tranen.

Wij van ABU TV wenden ons dan ook walgend af als we zien dat de collegas van de EO er in zijn geslaagd Uli van Gobbel op tv te laten huilen. De verantwoordelijken kwamen al lallend en met de lul uit de broek de omroepkantine binnen, blij als ze zijn dat ze er in geslaagd waren Uli van Gobbel in tranen uit te laten barsten. Vieze klootzakken, over het eigen doelpunt van Uli tegen Bayern München te beginnen, dan weet je dat ie gaat huilen.
Ranzige tranentrekkers! Zat huilende tv dominees die ze op tv kunnen tonen of kinderverkrachtende bisschoppen met wroeging waar ze avonden mee kunnen vullen, maar niks hoor, de EO moet Uli van Gobbel zo nodig aan het huilen brengen. Zal Jezus leuk vinden. Die ken ik toevallig en ik weet dat Jezus “een bloedhekel” heeft aan gejank op tv.

Wat voor een idioot moet eigenlijk je zijn als je tot de doelgroep van dit soort verderfelijke tv makers behoort? In elk geval geen ABU TV kijker, want bij zulke types komt ABU  gewoon niet op TV. Net zoals alle media die kwijlend & gretig kond doen van het feit dat de EO een huilende van Gobbel heeft. “Achtung mensen, jank tv, allemaal kijken!!” ABU TV heeft dan ook wederom de af-en voortrekkersrol in de media op zich genomen om stelling te nemen tegen deze schokkende misstanden.
ABU TV is namelijk niet alleen 100% jankvrij & ook nog anti mediageile BN’ers, ABU TV doet er ook daadwerkelijk iets aan!

 

Op ABU TV hebben wij de Engelse documentaire “Uli from Gobble” lijnrecht tegenover het jankprogramma van de EO geplaatst. Ha!
En ook nog een partij Onthullend, eg wel! Want wist u dat Uli van Gobbel een van de planeet Gobbel afkomstig buitenaards wezen is? Gobbel (bij Mars linksaf en dan bij Pluto even verder vragen) is een planeet waar allemaal geblokte pijlsnelle beren van negers wonen met graancirkels in hun haar omdat er constant hele kleine ruimtevaardertjes van een nabij gelegen planeetje op hun hoofd landen. Iemand van Gobbel is makkelijk te herkennen, namelijk aan het feit dat ze armen vol “klokkies” dragen. En aan dat ze geen cent te makken hebben.
Het zou voor veel omroepen verleidelijk zijn Uli’s vader en moeder over te laten komen van Gobbel, tranen verzekerd. Maar dat doen we niet, wij maken Uli liever blij met mooie acties uit zijn voetbalcarriére. ABU TV, geen huil- maar lach TV!

Over abubakaridevries

Misantropisch regenwoudbewoner
Dit bericht werd geplaatst in Abubakari de Vries vertelt & fantaseert & schrijft, Tillevisie, Voetbal. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.