ABU TV presenteert…de Bekerloting

Zoals te lezen valt in “Introduce yourself, right on” ben ik behalve zwetser, fantast, Ajacied, Punker, vader, Dead Kennedys fan, gestopte roker, Spits fan, Vera concerten bezoeker, voorzitter van de stichting “Play Jay every Day”,  voormalig astronaut, 42 jaar, absurde verhalenverteller, misantroop en Satékroket eter van het Jaar 2008, 2009 & 2010 ook (en vooral) nog oprichter, organisator, gangmaker, recordkampioen en president/despoot van de Satékroketten Lekker & Gezond Competitie. (Voor de nitwits: Een toto waarbij elke deelnemer gekoppeld is aan een club uit de eredivisie. Je scoort punten met je voorspelling van de 9 wedstrijden uit de eredivisie -juist resultaat =3 punten, juiste winnaar/gelijkspel 1 punt- . We spelen tegen elkaar volgens het eredivisie schema en het is uitgegroeid tot de meest prestigieuze competitie ter wereld).
Deze week was de bekerloting. En dan niet zo’n saaie als die van de KNVB met -oh oh wat toevallig- na Excelsior tegen Excelsior nu Sparta tegen Sparta. De loting zelf bepalen, dat deed ik de vorige ronde ook nog, maar dat is zo augustus 2011, dat doe ik niet meer. Maar de KNVB ziet hoe ik dat doe en ja hoor, de KNVB wil ook een loting met allemaal beladen en rare confrontaties. Nou, succes ermee, ik verzin wel weer iets nieuws. En iets nieuws werd het! Zonder overdrijven de spectaculairste bekerloting ooit! Een show die zijn weerga niet kent en ook nooit zal kennen.  De Satébeker loting werd gedaan door twee prominenten en werd omlijst met een fijn potje oerhollandsche bombastica. De doden komen alsof het allemaal niks is zo even hoppa tot leven in Abubakari’s Saté Universum. Alleen maar omdat ze de eer te beurt is gevallen de loting te mogen verzorgen!
Welaan, hier zijn de beelden.

Over abubakaridevries

Misantropisch regenwoudbewoner
Dit bericht werd geplaatst in Abubakari de Vries vertelt & fantaseert & schrijft, Muziek, Tillevisie, Voetbal. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.