Fruitblik op week zoveel&40

Op het moment dat u dit leest heb ik (alweer inderdaad) vakantie. Eén week (maar dan wel een week van elf dagen) om precies te zijn. En nu het getal elf toch gevallen is, dat is precies het aantal nachtdiensten wat ik 2011 nog moet werken om weer helemaal quitte te staan qua uren. Inderdaad, ik heb het maar mooi voor elkaar! Lekker de hele godganse dag Sinterklaas liedjes zingen omdat je verder toch geen reet hoeft te doen! Moet ik er wel eerlijk bij vertellen dat ik nooit kerstvakantie heb, dus vandaar de Sinterklaasvakantie.
Wat er deze week zoal te doen gaat zijn op Abu.com weet ik nog niet precies. In elk geval is de aflevering van ABU’s TOPPOP met de drie beste punkbands aller tijden ook vorige week weer op de plank blijven liggen. Maar ik had dan ook niks beloofd. En dat is me prima bevallen, dus dat doe ik deze week ook weer (niet).
Wat ik wel precies weet is dat ik deze week een goed boek heb gelezen en dat het boekverslag al klaar staat voor publicatie.
Verder wellicht een vergelijkend warenonderzoek naar thermopane en flatscreen tv’s.
In de rust van Lyon – Ajax was er namelijk reclame met Ali B. op tv. En in een reflex gooi ik dan altijd de tv door de ramen. Gesodemieter. Moet je weer de buren uit huis zetten en daar de tweede helft kijken. Arme mensen, ze dachten dat ik alleen even kwam schijten. Doe ik namelijk ook altijd op de wc van de buren. Geen zin in die vieze meur in mijn eigen gang natuurlijk. Zelf schijten de buren altijd in het nabij gelegen park in een honden toilet. Want ik ga niet in de stank van een ander zitten bouten natuurlijk. Ik ben niet gek.

Zondag NEC-Ajax. En omdat het zeker is dat Ajax dat wint aandacht voor een eerdere versie. In 1981 was NEC-Ajax de volgende competitie wedstrijd na de come back van Cruijff in het legendarische duel tegen Haarlem met zijn fameuze boogbal over Edward Metgod heen. Uit die NEC-Ajax ga ik denk ik wat foto’s uit de ouden doosch publiceren.
Zal dan zaterdag wel tevoorschijn komen.

Verder misschien wel weer eens wat Panini plaatjes. Niet dat daar iemand om verlegen zit getuige het totale uitblijven van verzoekplaatjes, maar vergeet vooral niet dat dit weblog er voor mij is en dat ik hier dus net als in het dagelijkse leven alleen doe waar ik zelf zin in heb. En ik heb zin om verzoekplaatjes te plakken. Dus dan doe ik dat.

Geen Amateurvoetbal Rules dit weekend in verband met bekervoetbal en vanwege de (kut)loting die er voor zorgde dat de Goddelijke Kanaries van Selwerd uit naar Angelslo (Charisteas) in Drenthe moeten. En VVG & Potetos zijn al uitgeschakeld.
Mooi klot’n, want ik ben gek op bekervoetbal. 
Het weekend van een stuk of 3 december echter weer wel Amateurvoetbal Rules, geen idee meer waar ik ook alweer heen zou, maar al vriest het 60 graden, ik sta die zaterdag langs de kant! Waar dan ook.

Nou, voor eerst maar weer een hele goeie goeie en tot de volgende keer.

Over abubakaridevries

Misantropisch regenwoudbewoner
Dit bericht werd geplaatst in Abubakari de Vries vertelt & fantaseert & schrijft, Fruitblikken. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.