Tientjeslid van ABU TV

Alweer paneermail van ieders favoriete President, die van Cambuur Front Amersfoort, JFK. Met een niet eens zo slecht idee. Commerciëel gaan is niet wat ik wil, maar wat tientjes kan ik wel gebruiken na vorige week. Atoombommen op Volendam gooien is namelijk niet gratis. Maar ook niet voor niks. Er bleken zich toch nog een paar BN’ers in Volendam te bevinden jongstleden vorige week. Het verhaal dat kakkerlakken een Atoombom overleven is bij deze echter wel bevestigd.

Dus ja, tientjeslid worden dat kan. Kost vijf tientjes. Het heet tenslotte tientjeslid en niet tientjelid. En ook geen geflikker met Euro’s, gewoon (vooruitlopend op de aanstaande machtsovername) vijftig nieuwe Abubakaristaanse guldensch.

Wat krijg je daar voor? Om te beginnen een Abu TV tientjeslidpas. En niet zomaar een tientjeslidpas, nee een door mijzelf ontworpen gepersonaliseerde volstrekt unieke tientjeslidpas. Geen burocratisch gedoe van weken wachten, nee gewoon “patsboemhoppa, daar issie al”. Zoals die van JFK bijvoorbeeld, klaar voor verzending nog voordat Guidetti tot twee kan tellen.
En de ABU TV Gids natuurlijk. Die krijg je als tientjeslid elke keer dat (of als) hij verschijnt gratis thuisgestuurd. Met daarin naast een interview met Homer ook nog een gratis deurposter van Gerrit Dekzeil!  Maar ook met alle programma’s van deze week. Deze week bijvoorbeeld in dik 166 uur (aan één stuk en dus achter elkaar, het werd tijd dat er eens een omroep de ambitie toonde het te doen!) ALLE afleveringen van the Simpsons.

Maar ook (en daar gaan je laatste 8 abonnees Eredivisie Live!) Zaterdag Vijfde Klasse F District Noord Live met op kanaal 1 Potetos-Damacota, op kanaal 2 Wildervank-Siddeburen(!), op kanaal 3 Zaterdag Derde Klasse B Noord Live Kollum-VV Dokkum en op kanaal 4 zenden we Helpman-Mamio uit in het kader van Zaterdag Vierde Klasse D District Noord Live.
En daarna de doelpunten van alle waar ook ter wereld gespeelde voetbalwedstrijden. Gepresenteerd door en met commentaar van (dé) Frank Kramer.
Met analyses van Abubakari Yakubu. En zondag gewoon nog zo’n programma met dan (oa) GSVV Forward thuis tegen nummer 2 de Vogels. En daarna gewoon weer alle doelpunten ooit gescoord.  Dan is het inmiddels alweer bijna volgende week zaterdag, dus bij ABU TV zit u goed, want op ABU TV is het altijd weekend!

En uiteraard ABU’s TOPPOP op het muziekkanaal van ABU TV. Met ook deze week alleen maar coole muziek. Je zou het met de R&B terror van Mtv en de Palinghoersound op de Tros niet zeggen, maar het kan echt. Alleen maar 100% coole muziek, dat is ABU TV! Met dinsdag vrijwel zeker een live registratie van the Mark Lanegan Band Live in de Oosterpoort in Groningen. Ja inderdaad, toe maar weer en alsof het niets kost.

Kortom, hop met de beentjes! Lid worden of de lul zijn, dat is de keuze.
De nieuwe ABU TV Gids ligt overigens ook in de winkel, dus mocht je geen geduld hebben en niet op de spits van Potetos (ook uw postbode speelt bij Potetos) willen wachten, trap dan een raam in en pak een ABU TV GIDS, want daar liggen ze voor!

En omdat het bijna weekend is geef ik elk tiende tientjeslid twee GRATIS kaarten voor Potetos-Damacota. Draai je je om kun je op het veld er achter ook nog VVK-de Fivel kijken. Dus, waar wacht je nog op!? Vul in die bon of maak vijf tientjes over naar
ABU TV, Gerrit Dekzeilplein 1, ABU AMRO bankrek.nr. 13.14.15.16.17.18.19.20
Nu met gratis rubberen opblaaspop van Tampie.

Moeje’nlikkie?

Over abubakaridevries

Misantropisch regenwoudbewoner
Dit bericht werd geplaatst in Abubakari de Vries vertelt & fantaseert & schrijft, Amateurvoetbal Rules, Tillevisie. Bookmark de permalink .

Een reactie op Tientjeslid van ABU TV

  1. Pingback: ABU TV GIDS #2 | Abubakari de Vries' Blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.