Rare paneermail mbt Ronnie Tober

Wat ik nu weer in mijn brievenbus vond…

Ik wil helemaal niet alles weten over Ronnie Tober, ik ben misschien wel raar, maar zo raar ben ik nu ook weer niet, maar ik ben wel benieuwd naar het verhaal achter deze paneermail. Het Klinkt een beetje als een bedrogen liefde van Ronnie Tober die de valse nicht uit wil hangen en de vuile was van Ronnie Tober buiten wil hangen. Abu.com is echter geen Privé of Story en Ronnie Tober interesseert mij hoegenaamd verder ook geen ene vette reet.
Maar misschien kan de reageerder zelf even uitsluitsel geven? En omdat niks vanzelf gaat en we natuurlijk willen weten van hoe & wat heb ik de mysterieuze paneermailer effe terug gemailt. (Even op de mail klikk’n, ken je um een stuk beter lezen).

Draaien we ondertussen nog een Gouwe Ouwe van De Agressieve Homo’s (in de uitvoering van Ween, dat dan wel weer. Een op de toppen van zijn longen schreeuwende Abubakari de Vries en een als een bezetene drummende Sono Frikus in de oefenruimte aan het Boterdiep kunt u er zelf vast wel bij bedenken. Zo niet:
Een naakte man van top tot teen onder de Kiss Schmink achter het drumstel en een 2,45 lange halfneger -ook volledig naakt, maar wel met penuskoker- achter de microfoon. En ik denk dat Das Nackte Goosmensch er ook wel weer bij zal zijn geweest met zijn Duitse helm op. Ja, het was bij nader inzien best een bont gezelschap, die Agressieve Homo’s).

Over abubakaridevries

Misantropisch regenwoudbewoner
Dit bericht werd geplaatst in Abubakari de Vries vertelt & fantaseert & schrijft, Muziek en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

3 reacties op Rare paneermail mbt Ronnie Tober

  1. Sonofrikus zegt:

    Ja abu, dat krijg je er van als je de successtory van de agressieve homo’s weer even wat aandacht geeft. Dat geeft altijd reuring. Misschien is de grote onbekende wel een would be agressieve homo die denkt bij jou een wit voetje te halen door wellicht wat rare verhalen te vertellen over Ronnie Tober. De samenwerking verliep destijds toch niet helemaal zoals we hadden gewild. Altijd weer die royalties…..
    Het kan ook nog zijn dat Albert V. er achter zit die denkt een mooi verhaaltje bij je los te weken voor zijn dagelijkse schijt/pis en baggershow.

  2. Nou, daar heb je wat aan zeg. Mooi niet op mijn mail reageren dus! Met zijn praatjes over Ronnie Tober. Lekker geloofwaardig ben je dan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.