Amateurvoetbal Rules: VV Groningen-Elim (4c)

Vanmiddag de topper in 4C, VV Groningen (vierde met 7 uit 4) kreeg koploper Elim (10 uit 4) op bezoek. VV Groningen was vorige week op weg naar 10 uit 4, maar gaf  bij SC Angelslo in de laatste twintig minuten een 1-3 voorsprong weg, het werd nog 5-3 voor Angelslo.|
Elim (gemeente Hoogeveen) won vorige week met 4-1 van NWVV.
VVG en Elim zijn de twee meest scorende clubs uit 4C. VVG scoorde 11 keer, Elim kwam tot 12 treffers.
Het werd een voor zowel de neutrale toeschouwer als voor VVG een teleurstellende middag. Voor rust ging het spel heen en weer zonder dat het tot veel kansen kwam. De paar kansen die er waren werden gemist. De grootste was voor VVG spits Richard Schutter, hij kon een op hem breed gelegde pass in het lege doel schuiven, maar schoof de bal in het zijnet.
Na rust was het wel vlot raak. Een fraaie uithaal verdween twee minuten na rust in het VVG doel, 0-1. En na een kwartier was de wedstrijd ook al gespeeld toen Elim opnieuw doel trof, 0-2.
Er leek nog een slotoffensief van VVG aan te komen, maar die stierf 13 minuten voor tijd een vroege dood toen de scheidsrechter de aansluitingstreffer wegens vermeend hands annuleerde. Leek mij onterecht, ik zag geen hands, en ook één der VVG’ers  was het er niet mee eens. Dat kostte hem rood, schijnbaar niet zulke nette bewoordingen gebruikt. Daarmee was de wedstrijd wel zo’n beetje definitief gespeeld. Het werd in 89′ minuut nog 0-3, hetgeen het sluitstuk van een matige VVG middag was. Want koploper Elim wist ook niet echt veel indruk te maken, ware het niet dat VVG (vooral na rust) nog minder was.

De andere locals + Dokkum: 

Een veld verderop poogde VVK punten te pakken tegen Marum om de onderste regionen in 3C te verlaten. Maar VVK deed het niet veel beter dan VVG en verloor met 1-3. Een nederlaag die zich al vroeg aftekende, twee treffers vlot achter elkaar betekenden dat VVK na twintig minuten al met 0-2 achter stond. De aansluitingstreffer voor rust kon geen goed vervolg gegeven worden, Marum besliste een kwartier na rust de wedstrijd door de 1-3 te scoren.
De uitwedstrijd van VV Dokkum bij Minnertsga werd afgelast. Mamio verloor bij Grootegast met 5-2, Potetos pakte een punt bij Tolbert (1-1) en Knickerbockers won thuis met 3-1 van Loppersum. De lelijkerds van Buh Kwiek Dokkum bleven thuis tegen Berlikum op 3-3 steken.

Over abubakaridevries

Misantropisch regenwoudbewoner
Dit bericht werd geplaatst in Amateurvoetbal Rules, Voetbal en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.