Amateurvoetbal Rules: Mamio-OKVC (4D)

De eerste thuiswedstrijd van 2013 bood Mamio een uitgelezen mogelijkheid om drie punten te pakken. Mamio staat zelf zesde, opponent OKVC staat laatste en wist alleen zijn eerste wedstrijd te winnen. In de daaropvolgende 11 wedstrijden wist OKVC vier keer gelijk te spelen en werd zeven keer verloren. Thuis tegen Mamio was het in 1-1 geeindigd.

1328883255_418ohwmchglHet krachtsverschil bleek echter niet zo groot als vermoed. OKVC (Oldehove Kommerzijl Voetbal Club uit Zuidhorn) deed redelijk mee en een gelijkopgaande wedstrijd was het gevolg. Toch was het Mamio wat na een kwartier de score opende toen de bal vanaf links diagonaal binnen werd geschoten. In het vervolg van de eerste helft was Mamio iets beter zonder tot echt grote kansen te komen, de mogelijkheden die beide teams kregen leverden geen treffers meer op, ruststand 1-0 voor Mamio.

Na rust werd het er van Mamio kant niet bepaald beter op. Het was dan ook al vrij vlot na rust 1-1. Mamio slaagde er daarna lange tijd niet in beter in zijn spel te komen. De 2-1 viel een dik kwartier voor tijd dan ook enigszins uit de lucht. Een kopbal belandde op de paal waarna het een koud kunstje was om de 2-1 alsnog binnen te tikken. Een domper voor OKVC en Mamio kreeg prompt wat kansen om de wedstrijd te beslissen. Dat lieten de Goddelijke Kanaries van Selwerd na en dan zul je het altijd beleven… Een lange bal werd verkeerd ingeschat door de Mamio defensie en een OKVC’er kon in de 90′ minuut vrij voor de Mamio keeper de bal verlengen, 2-2. Mamio had nog 4 minuten blessuretijd om het puntverlies af te wenden, maar dat slaagde niet meer. OKVC verlaat de Parrel met een niet onverdiend punt en Mamio laat er twee liggen daar je de ploeg die laatste staat in eigen huis natuurlijk moet verslaan.

Mamio-OKVC (1-0) 2-2
15′ 1-0,  48′ 1-1,  73′ 2-1,  90′  2-2

De Rest:
3B: De wedstrijd van VV Dokkum werd afgelast, Buh Kwiek verloor met 2-0 van Rottevalle, VV Groningen (4C) wist alweer niet te winnen en blijft onderin staan, deze keer was Onstwedder Boys te sterk (2-1). Het was de zesde opeenvolgende nederlaag voor VVG.
Volgende week speelt VVG thuis tegen de nummer 5 van 4C.
Potetos speelde thuis en dus wonnen ze (3-0 tegen nummer 4 Pelikaan S). De andere regio Abubakari clubs speelden niet omdat hun wedstrijd afgelast werd.

Advertenties

Over abubakaridevries

Misantropisch regenwoudbewoner
Dit bericht werd geplaatst in Amateurvoetbal Rules en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.