Het Abubakari Universum, De Creep & Freak Show, deel 3

Op ABU TV is al enige tijd de creep & freak show te zien. Omdat ABU TV zich voornamelijk aan de binnenkant van mijn ogen afspeelt plaats ik hier wat scripts van wat er zich in mijn hoofd afspeelt en wat ik zoal zie als ik wakend slaap. Of slapend waak, daar ben ik nog niet achter. Vandaag deel 3, getiteld “Marktkoopman” (scroll naar beneden voor deel 1 en 2). Later deze en volgende week andere delen. Die ook nog telkens langer worden. Want zo ben ik dan ook wel weer.


MARKTKOOPMAN

De marktkoopman fietste fluitend door de straten. Hij had de mooiste actrice van het land bezocht nadat hij rode suikerspin gegeten had. Hij had haar bezwangerd, niet omdat hij haar lief had of omdat ze zo mooi was, maar puur omdat hij haar niet mocht. De marktkoopman werd niet agressief door suikerspin, hij werd er slechts onweerstaanbaar van. Dat kwam doordat hij de suikerspin zelf altijd eerst van het heftigste ingrediënt, satanistenhaver geheten, ontdeed. De zware euforie bleef, de kracht-ejaculatie ook. De marktkoopman verheugde zich over het bezwangerde filmsterretje. Over exact duizend dagen zou haar bolle buik openbarsten en zou er een gelig wezentje uit te voorschijn komen met over zijn hele lichaam haar als suikerspin. Het wezentje zou er uit zien als een jongetje van 3 jaar oud, scherpe puntige tandjes hebben en ogen als van een boos stripfiguur.
Maar wat de marktkoopman niet wist was dat de actrice geen actrice was maar zijn op wraak beluste vijand. En dat niet zij bezwangerd was maar hij. En dat in de Marktkoopman een sinaasappel geplant was. Een sinaasappel met handjes en voetjes die zich volvrat met de ingewanden van de marktkoopman, die zijn dorst leste met het bloed van de marktkoopman. Zich een weg vrat naar de hersens van de marktkoopman, die als laatste opvrat en daarmee het lichaam over kon nemen en kon gebruiken als stoffelijk omhulsel.

Over abubakaridevries

Misantropisch regenwoudbewoner
Dit bericht werd geplaatst in Abubakari de Vries vertelt & fantaseert & schrijft en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.