Het Abubakari Universum, De Creep & Freak Show, deel 4

Op ABU TV is al enige tijd de creep & freak show te zien. Omdat ABU TV zich voornamelijk aan de binnenkant van mijn ogen afspeelt plaats ik hier wat scripts van wat er zich in mijn hoofd afspeelt en wat ik zoal zie als ik wakend slaap. Of slapend waak, daar ben ik nog niet achter. Vandaag deel 4, getiteld “Sinass Appelsap” (scroll naar beneden voor deel 1, 2 en 3). Later deze en volgende week andere delen. Die ook nog telkens langer worden. Want zo ben ik dan ook wel weer.


Sinassappelsap

“Jezus Christus, je lijkt wel een Oempa Loempa, zo oranje ben je. Wat heb jij uitgevreten?”
De marktkoopman zag er altijd uit als om door een ringetje te halen met zijn pikzwarte achterover gekamde haar en immer strak in’t pak. Maar nu zag hij er raar uit. Zijn zwarte haar stond piekerig op zijn hoofd, zijn huid was oranje en hij leek op een kruising tussen een Oempa Loempa en Ernie uit Sesamstraat. Hij had last van sinaasappelhuid en als hij sprak liep er sinaasappelsap uit zijn mond. Toen de marktkoopman (of wat daar van over was) zijn mond opende kwam er een stukje snavel naar buiten steken. Een snavel met daarin een rood-geel-groen-blauw-paars-oranje gestreepte dikke worm. Een hele dikke, hele lange, hele vieze, maar ook erg mooie worm. 
De man die tegenover hem stond greep de snavel en de worm en trok in één ruk alles uit het lichaam van de marktkoopman vandaan. Oranje ingewanden pletsten op de stoep, een afgrijselijk krijsend wezen kwam er achteraan en de man die tegenover hem stond gooide de smurrie en het wezen op de grond en stampte het kapot.
De man die tegenover hem stond was de marktkoopman die het naderend onheil -een sinaasappel met handjes en voetjes die zich volvrat met de ingewanden van de marktkoopman en langzaam zijn lichaam overnam- ontvlucht was en door zijn eigen poriën zijn lichaam uit gekropen was. Hij was in een man die tegenover hem stond gekropen en had zijn kans afgewacht. Sinaasappel parasieten hebben hun zwakke momenten ook, eens per maand kun je ze zo uitpersen en dat was wat de marktkoopman gedaan had om zijn eigen lichaam terug te krijgen.
“In deze wereld ben ík God”, sprak de marktkoopman kalm en vloeide soepel terug zijn lichaam in, kamde zijn pikzarte haar achterover en trok een schoon strak pak aan. “SUIKERSPIN, RODE -wat zeg ik- BLOEDRODE SUIKERSPIN”…

Over abubakaridevries

Misantropisch regenwoudbewoner
Dit bericht werd geplaatst in Abubakari de Vries vertelt & fantaseert & schrijft en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.