Het Abubakari Universum- de Creep & Freakshow deel 5 “De vrouw van”

Op ABU TV is al enige tijd de creep & freak show te zien. Omdat ABU TV zich voornamelijk aan de binnenkant van mijn ogen afspeelt plaats ik hier wat scripts van wat er zich in mijn hoofd afspeelt en wat ik zoal zie als ik wakend slaap. Of slapend waak, daar ben ik nog niet achter. Vandaag deel 5, getiteld “De vrouw van” (voor deel 1 t/m 4 scroll je iets neerwaarts). Later deze en volgende week andere delen. 

DE VROUW VAN

Een bijzondere verschijning. Bontgejast en goedgemutst paradeert ze de markt over. Haar spierwitte enorme bos haar opgestoken, haar spierwit bepoederde gezicht op oorlog, haar bloedrode lippen in een verbeten streep.
“De klootzak”. Ze spuugt de woorden uit. Elke voetafdruk in het zachte zand op de marktplaats vult zich ogenblikkelijk met duizenden hele kleine vliegjes, sommige blauw, sommige rood. Sla er niet naar want dan zuigen ze zich een weg door je poriën en gaan bij je naar binnen. Ze zuigen je leeg en ze zuigen je droog, ze planten een verdorven ziel in je en je bent een stuk speelgoed van de ex vrouw van. Een moorddadig stuk speelgoed. Sadistisch en gemeen. Een willoos de wensen van de ex vrouw van opvolgende machine. Voelt geen pijn meer en is volledig gewetenloos.
De marktkoopman ziet haar. Ze dendert op zijn kraam af en spuwt vuur als ze hem in het vizier heeft. Hij lacht. Een raspende gorgelende lach. Om hem heen hangt een lichtblauwe nevel. Hele fijne druppels die onstaan zijn uit een boer die de Marktkoopman liet nadat hij een Flesh gedronken heeft. Een drankje gestookt van psychoses veroorzakende zaden van de Hoogste Boom. De Hoogste Boom waar de Marktkoopman zijn vijanden aan ophangt, ze opensnijdt, ze leeg laat bloeden waarna de boom zich voedt met het bloed van totaal gestoorde misdadigers, verkrachters, kindermoordenaars, kannibalen, vierendelers, beulen, moordenaars voor de lol en ander sadistisch tuig. De zaadjes voert de Marktkoopman aan zijn moordvogels. Vogels met de lengte van een struisvogel, een gekartelde snavel, giftige stekels in plaats van veren  en enorme in de lucht uitklapbare vleugels met zuignappen waar een dodelijk gif uit druppelt.
Zijn ex vrouw ziet de nevel en buigt deemoedig haar hoofd. De marktkoopman is de koning, zij niet meer dan een afvallige uit zijn hofhouding. De nevel trekt in haar haar en in haar bepoederde gezicht. Haar valt uit, gezicht begint te schrompelen, de ex vrouw valt uit uit elkaar als een klonter poedersuiker op een pannenkoek. Maar ze zal gauw weer vaste vorm aan nemen. En een nieuwe poging wagen naar de zwakke plek van de marktkoopman te zoeken. 

Over abubakaridevries

Misantropisch regenwoudbewoner
Dit bericht werd geplaatst in Abubakari de Vries vertelt & fantaseert & schrijft en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.