Amateurvoetbal Rules: Mamio-GEO

mamiogeo

Hoe langer de winter, hoe groter het nadeel voor de exoten van Mamio. Goddelijke Kanaries zijn tenslotte geen IJsvogels. Dat bleek vanmiddag ook wel weer. Mamio moest eigenlijk weer eens een wedstrijd winnen om niet in de gevarenzone terecht te komen daar de laatste wedstrijden niet heel veel punten op hadden geleverd. De 5 duels in 2013 leverden twee schamele puntjes tegen de staartploegen op en verder slechts zware nederlagen (4-0, 8-3, 7-0). Vandaag kwam GEO op bezoek, twee punten en drie plekken onder Mamio bivakkerend. Maar goed, dan komt zo’n ploeg het veld op en blijken ze in een wit shirt met rode baan te spelen. Kansloze middag dus voor Mamio. Dat bleek. Mamio wist vrijwel niks te creeëren, GEO daarentegen was wel gevaarlijk, maar miste zijn kansen aanvankelijk nog. De 0-1 bleef echter niet uit en werd nog voor rust gevolgd door de 0-2. En na rust door de 0-3. Wedstrijd beslist al scoorde Mamio tien minuten voor tijd nog 1-3 en hoopte alles wat Mamio is nog op een slot offensief. Dat kwam er uiteraard niet, sterker nog, in de slotfase schopte GEO er nog twee (fraaie) in, eindstand 1-5. Met de opmerking er bij dat Mamio door schorsingen weer de nodige spelers miste…
De onderste twee degraderen rechtstreeks, de twee clubs daar boven spelen nacompetitie tegen degradatie. Dan hebben we het over de nummers 11 & 12. Mamio staat nu negende met 2 punten meer dan nummer 11 SGV, maar die hebben pas 16 wedstrijden gespeeld en Mamio al 18. Penibele boel voor de Goddelijke Kanaries en hopen dat het gauw warmer weer wordt. (Ook voor het publiek, klot’n winter!).

Veel afgelastingen weer dit weekend, Dokkum en Buh Kwiek speelden geen van beide. Op Sportpark Het Noorden een dubbelprogramma, in 4C deed VV Groningen goede zaken door met 3-2 te winnen van VVS Oostwold. Volgende week komt Zweeloo op bezoek, die staan één na laatste, nieuwe kans op een driepunter en verdere verlossing voor VVG. En hoog tijd om dan weer eens een wedstrijd van VV Groningen mee te pikken.
Op het andere veld verloor VVK in 3C van koploper Groen Geel (1-3). Knickerbockers pakte uit bij subtopper CSVH een punt (1-1). En in 5E won Potetos zijn eerste uitwedstrijd van het seizoen! 0-1 bij nummer vier Stedum. Potetos staat nu vijfde.

Advertenties

Over abubakaridevries

Misantropisch regenwoudbewoner
Dit bericht werd geplaatst in Amateurvoetbal Rules, Voetbal en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Amateurvoetbal Rules: Mamio-GEO

  1. Pingback: Amateurvoetbal Rules Mamio-GEO (4C) | Abubakari de Vries' Blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s