Jacco Gardner Live in Vera

hippies-use-backdoor-troy-montemayorDik 440 mensen in Vera maar geen Peer om zijn vaste oerkreet “HIPPIES” door Vera te laten donderen. Nu had ik Peer ook niet zo zeer verwacht bij Jacco Gardner en mezelf eigenlijk ook niet. Ik hou op zich wel van het genre maar live bleek het eigenlijk net zo braaf als op de plaat. Waarvan ik mij opeens herinnerde dat ik die ook vaak na een nummer of 6 afzet om weer wat anders te gaan luisteren. En dat had ik gister in Vera ook. In het begin vond ik het nog wel leuk & aardig. Maar na 6 nummers wist ik het eigenlijk wel. Te braaf, live niks extra’s qua psychedelische bliep bliep en elk nummer volgens hetzelfde stramien en daarbij dan nog de uitstraling van een lauwe keutel (de gitarist en bassist deden mij -waarom weet ik ook niet precies- aan Nick en Simon denken), ik had er laaif wat meer van verwacht.

Het was ook nog retedruk en ondanks het lievige sfeertje had ik toch zin om degene die achter me stond en de hele tijd tegen me aan ging staan op zijn bek te timmeren. Nu ben ik gelukkig alleen diep van binnen een rotzak en verder een vredelievende pacifistfucker, dus dat deed ik niet, maar wat mij betreft raakt Deerhunter niet uitverkocht, drukke boel niks voor mij.

Kwam ik na afloop Guus Meeuwis ook nog tegen. Die mij ook nog herkende. Bleek gelukkig niet Guus Meeuwis te zijn maar W. die zijn haar heeft laten groeien en daardoor krullen heeft.
“Of een andere bril of naar de kapper W.”
Hij liet weten dat hij (ook zijn kinderen noemen hem inmiddels Guus) asap naar de kapper gaat.

Ik ga pas weer naar Jacco Gardner als hij een psychiatrische aandoening heeft en in een trip is blijven hangen. Take it Syd!

Over abubakaridevries

Misantropisch regenwoudbewoner
Dit bericht werd geplaatst in Live in Vera (Concerten), Muziek en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Jacco Gardner Live in Vera

  1. Sono Freakus zegt:

    Jammer Abu, op de plaat geen ballen, live dus ook niet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.