Amateurvoetbal Rules MAMIO-CORENOS (4C)

Mamio koploper! Jawél! Wat nieuwe spelers er bij en kijk aan, Mamio wordt her en der genoemd als één der kandidaten voor de titel. Zoals door de scribent van Zuidhorn (samen met VVG en Godlinze ook een gedoodverfde titelkandidaat: “Mamio lijkt een elftal te hebben dat hoge ogen gaat gooien in deze vierde klasse”) wat vorige week onderuit ging bij Mamio.

Vanmiddag ontvangt de koploper Corenos, de nummer 8. Die verloren hun eerste wedstrijd van Zuidhorn (5-1) en wonnen vorige week met 4-0 van Engelbert.
Corenos, dat is de Combinatie Reo-Noorderboys uit Roodeschool. Vorig seizoen won Corenos op de Parrel met 2-5 van Mamio en in Roodeschool werd het zelfs 7-0 voor Corenos. Maar dit jaar is alles anders (hoop ik dan maar als Mamio Ultra Against Modern Football).
Jimi Hendrix (ook een Mamio ultra) komt ook.

Naamloosmamcor                                           MAMIO-CORENOS
Over de wedstrijd kunnen we vrij kort zijn, het was niet best. Geen rust in het spel, veel slordigheden en veel schoten uit de tweede lijn die niet eens ook maar in de buurt van het doel kwamen. Van beide kanten een slechte wedstrijd waarin de schamele kansen gemist werden. Ik begon al te vrezen voor de tweede 0-0 in drie weken, maar Mamio en 0-0 bleek gelukkig toch een onmogelijke combinatie.
Twaalf minuten voor tijd een scrimmage voor het doel van Corenos, en daar vloog ie dan toch binnen, 1-0 voor de koploper! Mamio door het dolle heen, Corenos boos, want het zou buitenspel zijn geweest. De scheids gaf een treffer, dus het Mamio feest ging door.
In de slotfase nog een slotoffensiefje van Corenos, maar dat leverde ook weinig soeps op zodat na 6 minuten blessuretijd de handen omhoog konden, Mamio blijft zonder puntverlies en staat met 9 uit 3 nog steeds bovenaan.
Volgende keer moet het wel beter, want het lijkt mij dat er in 4C genoeg clubs zitten die wel profiteren van een off day bij Mamio. Maar voorlopig is Mamio een echte kampoioensploeg, slecht spelen, toch winnen.

De rest:
In 2J kon Knickerbockers zijn prima prestatie van vorige week geen vervolg geven, er werd thuis met 0-2 van SC Rouveen verloren.
In 3B was Buh Kwiek vrij, Dokkum behaalde zijn eerste zege, 2-1 tegen Wykels Hallum.
In 3C verpletterde Lycurgus Noordwolde met liefst 8-1 (terwijl Lycurgus over het algemeen niet de meest scorende van het stel is). VVK moest op bezoek bij het ambitieuze Appingedam en verloor met liefst 6-1.
In 4C herstelde VV Groningen zich van de verrassende nederlaag van vorige week middels een 7-3 uitzege bij GEO.
En in 5F won Potetos met 3-1 van Wagenborger Boys.

Advertenties

Over abubakaridevries

Misantropisch regenwoudbewoner
Dit bericht werd geplaatst in Amateurvoetbal Rules, Voetbal en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.