Rest in Peace Peppi

En gewoontegetrouw staan we ook na deze Peppi & Kokki dag weer even stil bij het overlijden van Peppi. Die noodlottige dag begin januari 1997 toen Peppi tijdens een welverdiende vakantie in Thailand opeens de hoek om ging.
En nooit meer terug kwam.
Opdat wij nooit vergeten, Peppi. Scheepsclown, kindervriend en held.
Print

Beweerd wordt overigens dat de breuk ontstond toen Kokki een hernia op had gelopen en daardoor uit de running raakte. Peppi schijnt Kokki toen toegebeten te hebben dat hij het touren (van camping naar camping, waar Peppi & Kokki in hun minder glorieuze dagen optraden nadat die vreselijke acrobaat en die irritante clown de plek en zendtijd van Peppi & Kokki ingepikt hadden) niet meer aan kon. Dat de Peppi & Kokki Story niet alleen maar lachen was ziet u vanavond in de door Abubakari de Vries samengestelde documentaire “Peppi zegt hoek om” (20.25 – 3.45 ABU TV II), waarin Kokki dieper in zal gaan op wat er nou precies aan de hand was en wat de dubieuze rol van clown Bassie daarin was.

Advertenties

Over abubakaridevries

Misantropisch regenwoudbewoner
Dit bericht werd geplaatst in Abubakari de Vries vertelt & fantaseert & schrijft, Muziek, Tillevisie en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s