De Vuurwerkramp in de Kuip: Elk nadeel hep se voordeel

Uit piëteit met de slachtoffers van de vuurwerkramp in de Kuip mag je het natuurlijk niet zeggen en ik verafschuw de actie natuurlijk en veroordeel hem uiteraard krachtig en ik ben ook een minuut stil geweest voor de slachtoffers maar toch…

Toen van Rhijn de 0-1 binnen poeierde riepen ze bij mij thuis “eten”! Tijdens de onderbreking rustig de warme hap naar binnen geschoven, precies na het toetje gingen ze weer verder. Vond ik toch ook wel weer handig.
Dat was dan in het kader van elk nadeel hep se voordeel toch best goed getimed.
Daarna was het wel alsof ze in de Ajax kleedkamer een bijzonder zware maaltijd hadden genuttigd en alsof ze bij PEC Zwolle lekker & gezond een bak Babi Pangang leeg hadden gevreten, maar dat terzijde.

Maar het is en blijft een domme kuttijd, 6 uur ’s Avonds aan de bekerfinale beginnen, hoe verzin je het. Waarom niet om half drie? Of om vier uur om mijn part? Of om mijn part om twee uur s Nachts, maar niet om zes uur s Avonds! Dan zit familieman de Vries warm te happen.
Het WK straks ook, ik -nachtmens- verheugde mij al tijden op een WK in Zuid Amerika. Elke nacht voetbal kijken. Wedstrijd om 22.00 en eentje om half twee s Nachts. Blijkt de helft van de wedstrijden om 18.00 te beginnen… Hopelijk is vak 410 daar ook van de partij, kan ik ook dan mooi even om 18.00 eten en daarna voetbal kijken.

 

Over abubakaridevries

Misantropisch regenwoudbewoner
Dit bericht werd geplaatst in Ajax, Voetbal en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.