Amateurvoetbal Rules MAMIO-NOORDPOOL UFC

mamio paniniVan alle clubs in de Abubakari Driehoek Selwerd-Vinkhuizen-Zernike (En dat zijn om precies te zijn van boven naar onder -zaterdag- The Knickerbockers, VV Groningen, Lycurgus, Mamio, VVK, Potetos, -zondag- Groninger Boys, Forward, Gruno en VVK) doet Mamio het het best. Mamio is  de enige die nog zonder puntverlies is.Vijf gespeeld, 15 punten, 21 voor en 3 tegen.

Daarmee deelt Mamio de koppositie met Pelikaan S en Poolster die ook 15 uit 5 hebben.
In 4C promoveert behalve de kampioen (en dat zal het sterren ensemble van Pelikaan S wel worden) ook de nummer twee rechtstreeks. Vanmiddag komt Noordpool UFC op bezoek bij Mamio. Noordpool staat negende met 7 uit 6. Zes van die zeven punten werden in de eerste twee wedstrijden behaald. De laatste twee uitwedstrijden gingen met 6-0 en 6-1 verloren. Op zich zou je dus zeggen dat Mamio zijn perfecte reeks voort zou moeten kunnen zetten.

mamioHet te verwachten krachtsverschil openbaarde zich vanmiddag ook daadwerkelijk binnen de lijnen. Mamio was een paar klassen beter, startte goed en kwam na 10 minuten ook op 1-0. Een vrije trap vanaf de zijkant werd door Mehmet Yetin koppend verlengd en viel binnen. Daarna verslape Mamio een beetje. Noordpool kwam er incidenteel uit en verschafte zich ook een paar kansen, maar Mamio bleef de betere ploeg. Pas in de slotfase van de eerste helft leidde dat tot meer treffers. Eerst scoorde Karim Layeb in de 40′ minuut met een diagonale schuiver uit een lastige hoek 2-0 en op slag van rust kopte Walid Khatir de 3-0 binnen. Wedstrijd gespeeld en rust bovendien.

De tweede helft was het twintig minuten Mamio op zijn best. Al na vier minuten scoorde Luca Amelo uit de rebound 4-0, twee minuten later maakte Karim Layeb er geheel vrij voor de keeper gezet 5-0 van warna hij vijf minuten later zijn grootste kans voor open doel tegen de lat schoot. Het was uitstel van executie, twee minuten later viel de 6-0 alsnog, Yetin met zijn tweede. Er waren toen 58 minuten gespeeld en het beloofde dus een monsterscore te worden. De volgende treffer was er echter eentje voor Noordpool, uit een directe vrije trap van Haan redden ze het kleine beetje eer wat er nog te redden viel. Twee minuten later was het alweer raak, nu was het wel weer Mamio dat scoorde, Alloui tikte vrij voor de keeper de 7-1 binnen. Er waren toen nog twintig minuten te gaan, maar de scherpte verdween uit het Mamio spel, de kansen die er kwamen werden gemist. Tot de laatste minuut, toen mocht Mamio nog een penalty nemen na een overtreding binnen de zestien meter, de penalty werd door Nelson de Souza onberispelijk benut, eindstand 8-1.

Mamio-Noordpool-UFC 8-1 (3-0)
9. Yetin 1-0, 40. Layeb 2-0, 45. Khatir 3-0, 49. Amelo 4-0, 51. Layeb 5-0, 58. Yetin 6-0, 63. Haan 6-1, 65. Alloui 7-1, 90. Nelson de Sousa 8-1 (strafschop)

Over abubakaridevries

Misantropisch regenwoudbewoner
Dit bericht werd geplaatst in Amateurvoetbal Rules, Voetbal en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.