De Beste Sinterklaasavond ooit

Misschien wel de mooiste Sinterklass avond ooit, die van 2014. De beide kinders sinds vorig jaar (Ogogo, haar grote zus al langer) van hun geloof gevallen, dus nu mochten ze zelf ook kadootjes voor ons kopen (elk 15 euro gekregen om ons te verrassen) en surprises maken en de dichtpiet uithangen. Al weken waren ze druk bezig en werd er op de rand van paniek “NIET BINNENKOMEN” geroepen als ik ze voor het eten (of voor iets anders) ging roepen.

Mijn opbrengst bestond uit enkele geweldige gedichten (Ogogo bleek een zeer experimenteel absurdistisch dichttalent te herbergen, Grote zus liet het wat meer rijmen en ook daar was de grapdichtheid hoog), een moppenmachine (een doos met zilverpapier en knoppen als surprise bij het door Ogogo bedachte kado “moppen van Mister Bean”), een Levensgrote Daley Blind in Ajax tenue met in zijn buik het Ajax magazine 1900, een uitgehold telefoonboek met een chocoladeletter en met een cover van mijn door Lisa bedachte “Best Of Abu.com” bundel met een zelf getekende Ali B. met een rood kruis er door en een tekening van een Ajax shirt. 
Abubakari de Vries, een bundel van zijn 2 beste verhalen.
“Het Geheim van de Slechtste Rapper” en “Hoe de Beste Club is”
                       SPECIALE SINT UITGAVE
Op de achterkant een pracht gedicht.

Dat is mooier dan het duurste kado, zulke geweldige creatieve knutsel kado’s en surprises en gedichten van mijn dochters. 

Wacht, ik ga ze gewoon even op mijn blog zetten!
Klik er op, kun je ze nog beter/groter bekijken!
DSCF6658DSCF6678DSCF6680Verder ook nog een door de dames opgepimpte pen in een versierd kokosbroodbakje gevuld met hartjes snoepjes, een ding met post its in het kader van “altijd handig”. Grootste kado was een boek (maar dat had ik zelf gekocht toen ik even een middag een lange witte baard had en een mijter op had), “Al die Tijd de Duivel” van Donald Ray Pollock, een boek wat qua bruutheid kan wedijveren met Schurkenbloed, naar het schijnt. Maar dat viel in het niet bij de knutselkado’s en door mijn beide dochters verzonnen kado’s. 
Het mooiste Sinterklassfeest ooit! Indeed.
En oh ja, de bakpiet (Lisa aka Grote Zus) had s Middags nog speculass gebakken. En een taart en samen met Ogogo pepernoten. 
Bakken & knutselen en dichten, die twee Pietjes van ons kunnen alles! Wat een feest!

Over abubakaridevries

Misantropisch regenwoudbewoner
Dit bericht werd geplaatst in Abubakari de Vries vertelt & fantaseert & schrijft en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op De Beste Sinterklaasavond ooit

  1. top avond!
    zegt de vrouw van Abubakari die ook geweldige gedichten en creaties kreeg,

  2. Mark zegt:

    Toffe surprises!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.