Kroegtijgers

Er zitten twee tandenloze ouwe mannetjes. Het is een ééneiïge tweeling. De één zegt tegen iedereen, maar tegen niemand in het bijzonder op zeer geagiteerde wijze “Ach man, wat kan jou dat verrotten”. Hij beklemtoont ieder woord en er komen kleine gele sputtertjes met miniscule zwarte pitjes uit zijn mond als hij spreekt. De andere roept om de halve minuut zo hard hij kan “konijnenspek” en lacht zo hard hij kan. Ze hebben aan de zijkant van hun hoofd gele sprieterige haren die recht overeind staan. Bovenop zijn ze kaal en er zitten vieze bruinige vlekken op hun schedel.

Er zit een rotzak met een grimmige blik en een agressieve dronk binnensmonds op werklozen, buitenlanders en links tuig te mopperen. Wachtend tot iemand hem uitdaagt, want hij wil niets liever dan iemand voor zijn bek slaan. Zijn biertje is dood. Buiten zit zijn hond te janken. Een mager vals rotbeest. Bijtend naar alles wat langskomt.

Er zit een onmogelijk dikke man te neuriën aan de bar. Hij draagt alleen een blauwe XXXXL overall. Daaronder is hij naakt. Hij draagt geen schoenen en ook geen sokken. Zijn voeten zijn zwart. Het lied wat hij neuriet is een ouwe Amerikaanse country traditional. Het gaat over een zwarte die op nieuwsjaarsdag zeven blanken vermoord zou hebben. Hij is onschuldig maar gaat zo opgehangen worden. Terwijl zijn dochter om genade smeekt lachen de rednecks. De dikke man neuriet verder en elke keer als het lied uit is zegt hij vrolijk “Ja jong, zo gaan die dingen daar”.

*******************************************************************************
Er zit een ouwe hoer. Met een rooie pruik op. Bessenjenever te drinken en te lachen om klanten die haar een besmuikte blik geven omdat ze met hun vrouw de kroeg binnen komen. Ze rookt de ene sigaret na de andere en lacht en rochelt. Ze stinkt naar ongewassen kut, zweet, sigaretten en rottende tanden. Maar ook vannacht gaat ze niet alleen naar huis.

************************************************************************
Ik zit er. Met een chagrijnige kop in mijn eentje aan de bar omdat ik nog nooit iets vriendelijks tegen wie dan ook gezegd heb. Ik haat iedereen. En soms lijkt iedereen mij ook te haten, hetgeen mij deugd doet. Ik grom als ik iets wil bestellen en rook zware shag met hashish. Ik verlang ernaar iemand te vermoorden en soms doe ik dat ook, op weg naar huis een toevallige voorbijganger vermoorden. Geen motief, geen problemen.
**************************************************************
Er zit er eentje met een rode kop van de drank. Een klein mannetje die altijd een peuk op zijn lip heeft hangen. Die peuk is uit en hoe vaak hij die peuk ook aan steekt, hij blijft uit. Het mannetje stinkt naar stront, want hij zuipt en zuipt en zuipt en zuipt en laat alles lopen.

Een jongeman zit een gehaktbal te eten. Hij heeft een bos asgrauw, ooit blond, krullend schaamhaar op zijn hoofd. Om zijn mond zit mosterd en hij smakt. De gehaktbal kleeft aan zijn tanden, het is een heel gore gehaktbal. De jongen heeft een T Shirt aan van Bar Dancing de Vier Sterren, het shirt is vies gelig. Ooit was het shirt wit.

******************************************************
Naast hem zit zijn meisje. Een Hard Rock Heks die vijftien jaar ouder is. Ze draagt strakke zwarte kleding. Overal stulpen vetrollen uit. Haar panty is gescheurd en er zitten remsporen op. Haar wenkbrauwen zijn dun en staan in de stand van een boos stripfiguur. Haar mond is een dunne streep en haar mondhoeken staan naar beneden. Ze laat zich betasten door dronken stamgasten. En tegen sluitingstijd heeft ze sex met haar vriend. Op het biljart, maar alleen als er genoeg gelapt wordt.

Over abubakaridevries

Misantropisch regenwoudbewoner
Dit bericht werd geplaatst in Abubakari de Vries vertelt & fantaseert & schrijft en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Kroegtijgers

  1. Pingback: Nightmare at Oosterstraat 44 (@ the Vera club in Groningen) | Abubakari de Vries' Blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.