De Sekte

Ik denk dat ik maar een sekte op ga richten. Iets waar ik vanaf mijn prilste jeugd al van droom. Lekker mensen manipuleren en uitzuigen en de hele dag wat liggen ruften en hashish roken. Het is mijn lot en bestemming. Ik voel het.

Kom tot mij. Want over niet al te lange tijd zal deze wereld vergaan en alleen in mijn Tempel van de Afgekloven Cavia zult u veilig zijn voor het vuur wat uit de hel zal komen en u zal strijken als het ware. Geef mij uw geld en koop uw verdoemenis en uw zonden af. Geef mij uw knappe dochters en mooie vrouwen en krijg er kleine lieders leiders met mijn knappe trekken voor terug. Ga voor mij op pad en slacht mijn vijanden af, want dat moet ook gebeuren. Eet in mijn naam de kat van de buren op, want die schijt telkens in mijn tuin. Neem van de rijken en geef het aan mijn armen. Zet Remote Kontrol van the Spits op en zet de stereo eens wat harder. Ga even naar de Albert Heijn want de mayonaise is op. Doe het snel opdat ik je ziel kan redden van totale verdommenis. Want alleen hier ben je veilig en zul je deel uitmaken van mijn 1000 jarige rijk. Kom, was je handen en maak eens wat te eten klaar. En doe ondertussen de afwas ook maar even.

23_Chrome_Gold_Mercedes_Benz_C63_AMG_5

 

Over abubakaridevries

Misantropisch regenwoudbewoner
Dit bericht werd geplaatst in Abubakari de Vries vertelt & fantaseert & schrijft en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op De Sekte

  1. Gerbie zegt:

    Ooit voor een opdracht WP 4.2 (herinner je je vast wel) de kerk voor vrijwillig autisten opgericht. Een sekte leek me wel leuk, maar dan alleen als leider…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.