Abubakari Twitter als blogbonusextraspeciaal mét visuele pracht en zónder dom gezeik

Ik had al een abubakari twitteraccount, daar deed ik echter verder niks mee, alles wat ik op mijn blog zet wordt daar automatisch getwitterd en eigenlijk heb ik geen idee of dat ook nog extra kijkers en kijkeressen oplevert, maar watdefok, kost geen moeite, dus alles best.
Dat twitter account is echter out of control, ik ben een tijdje geleden van mailadres verandert en ik kan bij twitter mijn oude mailadres niet veranderen in het nieuwe, dat wil zeggen, ik kan het wel, maar als ik op wijzig druk en daarna ga kijken of het gewijzigd is is het niet gewijzigd. Big deal, maakt het uit, dus ik hou er gauw over op.

Maar ik heb nu een nieuw twitteraccount. En niet om de wereld te laten weten dat ik jeuk aan mijn reet heb of dat we zuurkool eten, maar zeg maar een extrabonusspeciaal van mijn blog. Ja, geweldig inderdaad. Moet je bij zijn.
https://twitter.com/Abudevries

Ik zal wel even een tweet al tweetal voorbeelden geven om twijfel aars  twijfelaars over de streep te trekken, want dit mag je niet missen. Vooral voor de visueel ingestelde Abuïonistisch volger zal het een geweldige traktatie voor zijn of haar zintuigen zijn. En dat overdrijf ik niet, want aan overdrijven heb ik een hekel.
Diepzinnige tekst er onder (of er boven)? Net zo makkelijk.

tweetOok nog een mooi Russisch stuk behang opgehangen ter decoratie (en die King Buzzo, Melvins tweet geeft maar eens te meer weer wat een visuele pracht ik wel niet allemaal in petto heb!), nou, maar gauw volgen allemaal!

tweetbehang

Over abubakaridevries

Misantropisch regenwoudbewoner
Dit bericht werd geplaatst in Abubakari de Vries vertelt & fantaseert & schrijft, Ajax, Amateurvoetbal Rules, Boeken, Fruitblikken, Live in Vera (Concerten), Muziek, Panini, Tillevisie, Voetbal en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.