Blomke en de blije eikel

Blomke en Famke zitten in het park. Joints en een fles Abubacardi bij zich en mopperen op de hele wereld. Iedereen is een lul, de hele wereld bestaat uit uitslovers en aanstellers, kill’m all and let god sort ‘m out.

Blomke wordt bleek, Famke ziet het en zegt ‘wots op?’.

Blomke knikt en Famke kijkt achterom en ziet waarom Blomke niet goed wordt.
De vader van Blomke komt aanfietsen. Van alle lullen, uitslovers en aanstellers is dit wel de ongelooflijkste lul, de enormste aansteller en de dikste uitslover.

Druif heeft een baard, een dikke zwarte bril, een tribal tattoo, een Pellé kapsel en hij fietst op een soort kinderfiets voor volwassenen, een chopperachtig ding. En alsof dat nog niet erg genoeg is, hij is een blije eikel.
“Heeeeeeeeyyyyy Famke” en “Hi Blomke”.

Hij vraagt of ie ook een trekje van hun joint mag, hij is er trots op dat hij een moderne vader is. Blomke haat het als haar vader haar Blomke noemt, ze heeft die achterlijke new age hippie klotennaam zelf al lang afgeschaft en als ze dan toch bloemetje moet heten, dan kiest ze zelf wel een bloem. Blomke heet Dionea.
Naar de vleesetende plant venusvliegenvanger.

Blomke windt er nooit doekjes om en zegt “Hey Druif, kun jij niet gewoon optyfen, mieterige modehoer, slappe zak met je domme dot schaamhaar om je mond, met je bril en die kinderfiets, ik schaam me godverdomme dood voor je, achterlijke paljas”.

Druif lacht en wil Blomke een kus op haar wang geven. Blomke houdt haar aansteker onder de baard van Druif die terug deinst.
“Blomke is altijd zo hartelijk als ze me ziet he” lacht Druif tegen Famke. Die draait met haar ogen en mompelt “ga weg, domme lul”.

 

Advertenties

Over abubakaridevries

Misantropisch regenwoudbewoner
Dit bericht werd geplaatst in Abubakari de Vries vertelt & fantaseert & schrijft, Muziek en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.