Amateurvoetbal Rules Restant Lycurgus-Godlinze (3C)

Deze wedstrijd werd negen dagen geleden na 43 minuten gestaakt bij een stand van 1-0 omdat de scheidsrechter onwel was geworden.
Zowel Lycurgus als Godlinze kunnen de punten goed gebruiken in de strijd tegen degradatie. Al staat geen van beide het water nog echt na aan de lippen. Godlinze staat weliswaar één na laatste maar heeft nog de nodige inhaalwedstrijden te goed. Lycurgus kon bij winst een gat van zes punten met nummer 11 slaan.
lycgodDe twee minuten voor rust leverden niks op waarna er van helft werd gewisseld. En toen ging het hard. Lycurgus kwam 40 seconden na rust op 2-0 toen Patrick Mak er op links vandoor ging en uit een lastige hoek scoorde. Drie minuten later bracht Danny de Vries de spanning alweer terug door van dichtbij een voorzet binnen te werken, 2-1. Zes minuten na de anschlusstreffer was Lycurgus zijn voorsprong alweer kwijt. Een breedtepass werd door Elsin Yilmaz onderschept, die passeerde een Lycurgus verdediger, kwam alleen voor de keeper en schoot raak, 2-2. Dat was verdiend want na de 2-0 was Godlinze de betere ploeg.

Langzaam maar zeker nam Lycurgus de regie echter weer over en dat leidde halverwege de tweede helft tot een hernieuwde voorsprong, Antonie Buist scoorde de 3-2. Kort daarna werd een Lycurgus speler in het strafschopgebied onderuit gehaald, 100% strafschop, dat zag ook de scheidsrechter, de penalty werd door Ricardo Terhave benut, 4-2, wedstrijd beslist. Zou je zeggen, maar Lycurgus gaf zijn vorige marge ook in een tijdsbestek van zes minuten weg. Dat gebeurde nu niet. Godlinze miste een grote kans op de 4-3 toen de bal van dichtbij te zacht op het open doel werd geschoten waarna de Lycurgus keeper de bal nog net voor de lijn tegen kon houden en liet daarmee dé mogelijkheid op een nieuwe inhaalrace liggen. Uiteindelijk werd er verder niet meer gescoord waardoor Lycurgus dus met 4-2 won.

Over abubakaridevries

Misantropisch regenwoudbewoner
Dit bericht werd geplaatst in Amateurvoetbal Rules, Voetbal en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.