Shaun het Schaap, de film

Aardman Rules! Van Wallace tot Grommit, van Chicken Run tot Shaun the sheep. Ik heb samen met mijn jongste dochter Ogogo minimaal 100 verschillende afleveringen van Shaun het schaap gezien, allemaal geweldig, en dus waren wij erg blij te horen (of beter gezegd te zien, we zagen de trailer toen we naar de Spongebob film gingen) dat Shaun the Movie in aantocht was. Ogogo sprak de gevleugelde woorden “Daar moeten we heen heit!” en ik zat alreeds instemmend te headbangen! Gister was het uur u, met Ogogo en haar Grote Zus Plunkje en wat chocoladigs ter snack naar Shaun het schaap, de fillum.

Geweldige film. 85 minuten, er wordt niet in gesproken, maar dat maakt Shaun het schaap en dus ook de film juist zo leuk. De Boer (niet Frank) grompelt, de schapen blaten, de hond woefelt, de vervelende varkens oinken, ieder heeft zijn eigen manier van communiceren die zeer goed werkt en op zich al erg grappig is.

De boer raakt op drift en komt met geheugenverlies in de grote stad terecht, Shaun en zijn schapenfamilie gaan achter de reeds richting stad gesnelde Blitzer de Hond aan om de Boer terug te vinden. Zeer hoge grapdichtheid, spannend verhaal, te gekke film. en toen Gers Pardoel (het enige maar wel gigantische minpunt) met zijn op muziek gezette gladde diarree de aftiteling onder baggerde moest Ogogo heel nodig pissen, dus hebben we Gers Pardoel gemist. Goeie timing van Ogogo! 

Over abubakaridevries

Misantropisch regenwoudbewoner
Dit bericht werd geplaatst in Cinema Abu en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.