Amateurvoetbal Rules MAMIO – HS’88 (4C)

Mamio kan bij winst op HS’88 naar de derde klasse promoveren. Ze zijn dan wel afhankelijk van het resultaat van concurrent Poolster. Die spelen thuis tegen het sterren ensemble van Pelikaan S dus bestaat er een redelijke kans dat mocht Mamio winnen promotie een feit is. Mocht Pelikaan S bij Poolster winnen dan is Pelikaan S overigens kampioen. Mocht Poolster stunten tegen Pelikaan S dan moet Mamio thuis tegen HS’88 ook gewoon winnen want dan kanMamio volgende week uit bij GVAV Rapiditas bij winst alsnog promoveren.

 Mamio zette negen van zijn tien thuiswedstrijden in winst om, alleen thuis tegen Poolster bleef het op 1-1 steken. Mamio’s doelsaldo in thuiswedstrijden liegt er niet om, 48 voor en 10 tegen. Dus op zich zou je zeggen dat het moet kunnen voor Mamio.
MamioHS88Het werd een bizar middagje Mamio. Na 45 minuten leek Mamio de stap naar de derde klasse te gaan maken, 45 bizar slechte minuten later was Mamio nog steeds vierde klasser.

De start was buitengewoon goed, na vier minuten ging Kenneth Slijngaard er op rechts vandoor, zette voor en Luca Amelo tikte binnen, een standaard Mamio goal, 1-0.

Ook de vlotte gelijkmaker bracht Mamio niet echt van zijn stuk. Na 9 minuten ging de rechtsbuiten van HS’88 achter een lange bal van zijn keeper aan, zette prima voor en de bal werd ook strak binnen gekopt, 1-1.

Mamio bleef echter de betere ploeg en kwam na twintig minuten ook weer op voorsprong, Walid Khatir kwam vrij voor de keeper, zijn inzet hield het midden tussen een schot en een voorzet, bij de tweede paal tikte Luca Amelo hem binnen, 2-1. En toen Karim Layeb een solo door het HS’88 strafschopgebied afsloot met een raak schot leek het na een dik half uur wel zo’n beetje beslist. Het leek nog slechts de vraag met hoeveel Mamio zou gaan winnen.
Pelikaan S stond bij Poolster ook op voorsprong, dus wat kon er nog mis gaan?

Alles, zo bleek na rust. Mamio speelde waarschijnlijk zijn slechtste 45 minuten van dit hele seizoen, er lukte niks meer, ballen stuiten van de voet, passes kwamen niet aan en zo werd HS’88 terug in de wedstrijd geholpen.

Die maakten daar dankbaar gebruik van, binnen tien minuten was het van 3-1 alweer 3-3 geworden. Twee goals vlot achter elkaar (57′ en 59′ minuut), wellicht dat die Mamio wakker schudden. Niets van dat al. Het liep niet bij Mamio en het ging ook niet meer lopen. Pas na 25 minuten had de HS’88 keeper zijn eerste balcontact van de tweede helft. De 3-4 leek dichterbij dan de 4-3.

En zo geschiedde dan ook, in de 75′ minuut kwam HS’88 ook nog op voorsprong. In de slotfase kreeg Mamio nog twee goeie kansen, maar niets lukte meer bij Mamio, en zo leed Mamio zijn eerste thuisnederlaag. Overigens al de derde nederlaag op rij voor het daarvoor nog vrijwel foutloze Mamio.

Volgende week een herkansing, dan uit tegen GVAV Rapiditas, winst is dan nog steeds voldoende voor promotie, Mamio heeft uit de laatste drie duels nog drie punten nodig.

Over abubakaridevries

Misantropisch regenwoudbewoner
Dit bericht werd geplaatst in Amateurvoetbal Rules, Voetbal en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.