FAKE O’s in de Vera Garage

Een handjevol bands in de garage achter Vera op Koningsdag, ik zag alleen de eerste band, toen stak mijn mensenschuwheid de kop op en verliet ik als de gesmeerde bliksem de volle Oranje stad.

In een hok stond een man of 30 apathisch voor zich uit te staren. Het verleidde de drummer van Fake O’s tot de opmerking dat de stemming er al aardig in zat.
Meestal moeten bands niet zeuren als hun publiek niet uit de bol gekregen wordt, moeten ze zelf maar beter hun best doen. Maar Fake O’s viel niets te verwijten, die gingen er vol voor en onderstaande van Simone vd Heijden gestolen  geleende foto tells the story wel zo’n beetje.
King's Garage Sale / © Simone v/d Heijden, 2015

Felle snelle rechttoe rechtaan punk oet stad. Ik vonnum goed. Afgesloten met Wasted van Circle Jerks prijsplaat Group Sex, primadeluxe. Zelf stond ik er trouwens ook bij alsof ik er neergescheten was, daar niet van, maar fuck, wat wil je om 1 uur s middags?
Ha, wie mij kent zal nu smalen dat ik om 1 uur in de nacht net zo min vooruit te branden ben, maar fuck, ik ben 46, geen 16. Dus ga maar lekker zelf druk doen en laat mij goddomme met rust.

Trouwens, waarom is er zo weinig prima punk meer in de grote Vera zaal? Of bands van 300 jaar oud of iets wat als punk geafficheerd wordt maar net zo punk is als de reet van Annie Schilder. Maar verder geen punk meer. Zal wel te weinig publiek trekken maar als we ons daar al druk om moeten maken. Dus hier met Buck Biloxi & the Fucks, met Hank Wood and the Hammerheads (dank voor de fijne tip Bill Vlinder, edele jonge), of noem ze maar op. Deal, ik zeik niet als er weer zo’n DWDD band in Vera staat en van de opbrengst lokt Vera wat dorstige punkers naar de grote zaal met fijne ruighouwerspunk. Om mijn part oet Stad want die Fake O’s konden er ook prima mee door. Maar Buck B en zijn Foks, dat zou ook heel prima zijn. om mijn prt een stuk of 4 bands op 1 avond als het niet anders kan, moeilijk doen is niet mijn ding, immers.

Over abubakaridevries

Misantropisch regenwoudbewoner
Dit bericht werd geplaatst in Live in Vera (Concerten), Muziek. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.