Amateurvoetbal Rules -nacompetitie 5C/D- #Potetos – V en V ’68

Do or Die part 1 voor Potetos. Promotie naar de vierde klasse staat op het spel. Tegenstander is V en V ’68 uut Garyp. Twee wedstrijden, de winnaar gaat naar de vierde klasse. Goede gelegenheid om de POst TElefonie Telegrafie OntSpanningsvereniging weer eens te bezoeken.

Potetos werd afgelopen seizoen derde in 5D met 41 uit 22 (63-39), V en V ’68 eindigde op de derde plaats in 5C met 42 uit 22 (46-30).potvv
Voor Potetos lijken de kansen op promotie na vanmiddag alweer verkeken.  V en V ’68 was van begin af aan de betere ploeg en zette dat ook om in doelpunten. De eerste tien minuten speelden zich volledig af op de helft van Potetos, maar leverden nog niks op voor V en V ’68. Op het moment dat Potetos zich dan eindelijk eens op de V en V ’68 helft meldde en een beetje in de wedstrijd leek te komen ging het alsnog mis. Een snelle uitval leverde een kans op voor de V en V ’68 spits, die werd licht vastgehouden en kon daardoor niet op de Potetos keeper af. De scheidsrechter gaf voordeel en dat leverde alsnog de 0-1 op. De bal kwam nog voor en werd van dichtbij binnen getikt, o-1 in de 16′ minuut.

In het vervolg van de eerste helft ging het spel redelijk op en neer, maar bleef V en V ’68 de betere en gevaarlijker ploeg.  Beste kans voor Potetos was nog een vrije trap net buiten de zestien, maar die ging over. Zo was het bij rust 0-1.

In de tweede hetzelfde spelbeeld, Potetos creëerde vrijwel niks en V en V ’68 bleef de wat makkelijker voetballende ploeg. Een geoliede V en V ’68 aanval leverde in de 53′ minuut ook de verdiende 0-2 op. Twee minuten later bestrafte de scheidsrechter een duwtje in het V en V ’68 strafschopgebied met een strafschop, uitgelezen mogelijkheid voor Potetos om terug in de wedstrijd te komen. De penalty van Raymon Leydelmeijer was niet hard genoeg, de keeper lag ook nog in de goede hoek, penalty gestopt en geen 1-2.

Potetos bleef grossieren in lange ballen en aanvallen die in de kiem gesmoord werden en stichtten geen enkel gevaar. V en V ’68 kwam er zo nu en dan wel gevaarlijk uit en in de 75′ minuut leverde een schot van een meter of zestien via de binnenkant paal de 0-3 op. De gifbeker was nog niet leeg voor Potetos, in blessuretijd maakte V en V ’68 ook nog de 0-4. Volgende week de return in Garijp, maar dat lijkt na vanmiddag een formaliteit.

Advertenties

Over abubakaridevries

Misantropisch regenwoudbewoner
Dit bericht werd geplaatst in Amateurvoetbal Rules, Voetbal en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s