WAAR GEBEURDE VERHALEN! Hongerige Freaks

abutvRTL 4 doet het op voetbalavonden, waargebeurde verhalen films voor wijven (m/v) die niet van voetbal houden. ABU TV doet het in tijden dat er geen voetbal is: Waargebeurde verhalen. Met een unhappy end. Opdat we er ook nog wat van leren.
Pas op het snoer, ongelukkige!

Klaas is een zatlap. Een alcoholist die elke dag tot sluitingstijd in de kroeg op de hoek zit en elke nacht laveloos naar huis gaat. Hij is dik in de vijftig en hopeloos alleen.

Douwe en Willem zijn niksnuttende uitvreters. Zitten zo lang hun beurs het trekt elke avond thuis een bodem met goedkoop bier te leggen. En hun homegrown weed te roken.
En op vrijdag en zaterdag gaan ze naar de kroeg.

Ze zitten de ladderzatte Klaas een beetje te paaien in de hoop dat die hun uitnodigt bij hem thuis voor de uren die de nacht nog over heeft als de kroeg dicht is.

Als de kroeg dicht is gaan ze met Klaas mee naar huis, Klaas valt gelijk in slaap.

De hongerige freaks vallen Klaas’ koelkast aan, ze vreten alles op wat er in zit, gehaktballen uit de Aldi, een slaatje, ook van de Aldi, een bak lasagne. Een blik opgewarmde chili concarne met  verschimmelde appelmoes is de laatste hap qua koelkast. Ondertussen drinken ze ook de 15 halve liters Schultenbrau die Klaas “voor zo nodig” heeft staan op.

Daarna roven ze zijn vriesvak leeg, ze zetten zijn frituurpan aan en eten zijn patat op en eten daarna het doosje met 32 minisnacks leeg. Ze spuiten hun borden vol met mayonaise uit een plastic fles, ze hebben ook nog wat pindasaus gevonden. Als alle snacks op zijn smeren ze de overgebleven mayonaise en de pindasaus uit over de tafel van Klaas. Ze lachen zich gek.

Klaas ligt in zijn lekkere zit stoel, kop omhoog, mond wijd open en snurkt zo hard hij kan overal doorheen.

De twee ladderzatte hongerige freaks zetten een LP met Duitse trompetmuziek op, gooien de planten uit Klaas’ vensterbank over de grond, pissen in de potgrond en smeren het uit over de toch al gore vloerbedekking van Klaas. Ze steken een gordijn in de fik en krijgen de brand maar ternauwernood onder controle. Klaas wordt wakker, kijkt eens lodderig om zich heen en valt gelijk weer in slaap.
Ze tekenen met een rode merkstift een snor en een bril op het slapende gezicht van Klaas.

Ze vinden een kerstplaat van André Hazes. Die ze op de pick up van Klaas leggen en ze zetten het volume op orkaankracht.

Een lijstje met een zwart wit foto van een oude vrouw sneuvelt als Willem met zijn ladderzatte 125 kilo tegen de bijzettafel dondert en een kast in zijn val mee trekt. Alle glazen en borden van Klaas sneuvelen.
Klaas mompelt iets en snurkt verder.

Om half acht ’s Morgens vertrekken de ladderzatte volgevreten freaks.

Douwe gooit de frituurpan nog over de grond als hij over het snoer struikelt, Willem glijdt uit en zijn broek zit onder het donkerbruine frituurvet.
Douwe lacht zijn vriend uit. Willemkwade dronk, raakt altijd opgefokt als iemand hem uitlacht. Met een rode waas voor zijn ogen pakt hij een vleesmes uit de keukenla en steekt Douwe in zijn hart. Douwe kijkt Willem aan en piept “wat doe je nou man, klootzak” en zakt in elkaar op de keukenvloer en sterft de moord.

                                          Klaas heeft zich kerstavond 2013 doodgezopen.
                                        Willem zit een straf van 213 jaar uit in Veenhuizen.

abutvRegie-Abubakari de Vries
Licht-Philips Cocu
Geluid-Bob Fosko
Muziek-Frank Zappa & the Mothers
—————————————
Klaas-Jeroen Krabbé
Willem-Martijn Krabbé
                               Douwe-Ali B.

 

Over abubakaridevries

Misantropisch regenwoudbewoner
Dit bericht werd geplaatst in Abubakari de Vries vertelt & fantaseert & schrijft en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.