Abubakari in Gdansk

SAMSUNG CAMERA PICTURESZo. Weer terug. Van vakantie in dit geval. Veertien dagen Gdansk aan Zee. Mooie stad. Levendige stad ook. Elke avond volop straattheater en muziek in het centrum.
Elke avond (met zijn vieren voor 30 Euro!) uit eten. Geen opdringerige types die je allerlei rotzooi aan willen smeren ook. Een ontzettend relaxete mooie ouwe swingende coole stad. En we hadden over het algemeen ook nog prima weer. Dus ook nog een paar keer in de Oostzee gelegen, met zwemmonster Ogogo in de golven duikend en springend.
FETA_2015_Bartosz_Choryan_Laureat
Ook fijn, er was een gratis toegankelijk festival met straattheater in een enorm park. Daar hebben we ons ons ook nog een paar dagen prima vermaakt.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Hoogtepunt was de act van drie Spanjaarden, the Incredible Box. Over een “circus” wat zijn beste tijd wel zo’n beetje had gehad. Een morsige wat chagrijnige directeur en twee onhandige assistenten die er het beste van proberen te maken. Super grappig optreden. 

Daarnaast nog een stel roze buitenaardse wezens die over het festival terrein zwierven en voor totale chaos zorgden, een kooi vol Franse aapachtige rubbermensen, Het Houten Huis uit Groningen en nog veel meer op een buitengewoon relaxed en cool festival.
maxresdefaultVeertien prima dagen gehad, hier en daar een spatje regen, maar vooral lekker weertje. Het goede leven kortom.

Over abubakaridevries

Misantropisch regenwoudbewoner
Dit bericht werd geplaatst in Abubakari de Vries vertelt & fantaseert & schrijft en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.