Casanova van de Achterbuurt

Kijk, daar loopt Melissa, leip wijf. Belinda mentholfiltersigaret in haar snavel, vleeskleurige legging, het lijkt goddomme wel of ze in haar blote reet loopt. Kijk dat hempje, ze showt haar tattoo, van dat kind wat ze niet meer mag zien. Dat kind van die Antilliaan, die jongen is met kind en al naar Nieuw Zeeland gegaan. Ze zeggen omdat ie Melissa dan zeer waarschijnlijk nooit meer zou hoeven zien. Had ie ook wel 20 kilometer verderop kunnen gaan wonen, want verder komt Melissa toch niet.
Nu heeft ze alleen nog dat dikke meisje waar ze het linkerbeen van afgezet hebben omdat dat helemaal groen was geworden na een infectie ofzo. Ja die in die rolstoel… met dat viezige roze joggingpak, Quintaintillia, klopt ja, zo heet ze, idiootste naam ooit. Heeft Melissa bedacht toen ze op de DMT zat denk ik, die rotzooi die naar verbrand plastic smaakt, weet je nog wel? 

Dat kind heeft ze van Jappie Skelet, die heeft zich toen dood gezopen op die kotter. Of nee, die was bezopen en is toen overboord geslagen en verzopen. Zo zat het.
Dat was het tweede huwelijk van Melissa: Dronken, sex, zwanger, getrouwd, week later was ie dood.
Ook alweer meer dan twintig jaar geleden, wat een gek was dat ook zeg, die Jappie.

Melissa is nu met Rocky, die altijd in zijn broek schijt als ie dronken is. Nadat ie eerst een uur heeft zitten janken, de sentimentele sukkel. Over dat zijn ex er met een ander vandoor ging en dat zijn kinderen hem nooit meer willen zien. Ja, hehe, hij draaide cd’s van Guus Meeuwis en keek naar Ali B. op volle toeren, logisch dat die kinderen hem nooit meer willen zien. Die ex heeft nu trouwens een kind bij Nico Sigaar, nog nooit zo’n lelijk kind gezien, godsssamme, wat een gedrocht. De vettige vlezige lippen van Nico en het rossige dunne haar van die ex, hoe heet dat mens ook weer?
Oh ja, Gurkje. In haar paarse jurkje. Rare zweefteef.

Rocky, die heeft toen immers een cafetaria overvallen, maar toen werd ie herkend en begon ie te janken. Hebben ze geen aangifte gedaan, uit medelijden, maar nu moet ie voor die gasten werken, wc’s schoonmaken en dat soort dingen. Die buiten hem compleet uit. 
Echt, wat een stakker. Maar hij zuipt wel zonder dat ze het weten hun bier op. Die flesjes drinkt hij half leeg, dan pist ie ze weer vol, doet de dop er op en zet ze terug in het krat. Hebben ze nog nooit wat van gemerkt. Vertelde hij laatst.

Nee, dat van die scooter, dat was zijn broer, Alfred Bril.

Die jatte de scooter van de dochter van Freddy Heineken, die heeft Alfred toen met zo’n grote vleesvork 37 keer in zijn reet gestoken. Heeft ie nog mee in het ziekenhuis gelegen. Zijn ze daarna naar Freddy gegaan en hebben ze zijn huis in brand gestoken. Bleek dat ze vergeten waren dat Freddy net verhuisd was. Geluk gehad dat die mensen met vakantie waren, had wel raar af kunnen lopen.

Die andere broer van Rocky zit nu trouwens vast, hij heeft een agent van zijn motor geschopt en is toen op die motor bij die jehova’s die op de hoek van de Burgemeester Knijpvogelstraat wonen naar binnen gereden. Was een weddenschap, tientje mee gewonnen. Nee, hij zit niet vast om dat geintje met die motor.
Hij heeft toen op de Markt bij die demonstratie van het country line dancen alle “cowboys” neergeschoten met zijn jachtgeweer. Omdat hij meer met indianen heeft. Had ie een liter Beerenburg op.
Normaal doet ie dat nooit, zei zijn moeder toen ze hem op kwamen halen. Maar toen was ie er dus niet, zat ie op die motor.

Komt ze aan.

Hey Melissa, wil je wat drinken? Kopstootje? Je ziet er goed uit, waar is Rocky?
Oh. Het is uit. Hmm, jammer. Voor Rocky.
Zeg meid, heb je zin om bij mij thuis nog wat te drinken? Ja!? Tof! Kom, we gaan.

Over abubakaridevries

Misantropisch regenwoudbewoner
Dit bericht werd geplaatst in Abubakari de Vries vertelt & fantaseert & schrijft. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.