Amateurvoetbal Rules Mamio-De Heracliden (3C)

Mamio won voor de winterstop maar één wedstrijd en speelde er twee gelijk. De overige negen duels gingen allen verloren. En dus staat Mamio laatste in 3C. Tegenstander de Heracliden was voor de winterstop bezig aan een vrije val. De laatste zes wedstrijden leverden maar twee punten op. En een paar dikke nederlagen. Op vallend, want van de eerste zes wedstrijden werden er juist vijf gewonnen. Waaronder de thuiswedstrijd tegen Mamio (5-1). En dus was het vanmiddag de vraag welke draad de Heracliden op gingen pikken en of Mamio nog aansluiting zou vinden bij de rest van de laag geklasseerden.
V.V. MamioError

De Heracliden begonnen vol goede moed en zetten Mamio aanvankelijk vast op eigen helft. Dat duurde echter maar zeven minuten en de eerste keer dat Mamio er uit kwam was het ook gelijk raak. En hoe! Met een fraai schot van 25 meter die met een mooie boog in de bovenhoek verdween kwam Mamio op 1-0. Het betekende de ommekeer in de wedstrijd. Mamio was vanaf dat moment minimaal gelijkwaardig. Er ontpopte zich een wat rommelige wedstrijd waarin bij de Heracliden vrijwel niks lukte en waarin Mamio  combinerend tot enkele kansen kwam. Na een dik half uur kreeg Mamio een vrije trap op de punt van de zestien. Die werd in ene op doel geschoten, de keeper liet hem los waarna de bal na een korte scrimmage binnen werd getikt, 2-0 voor Mamio in de 32′ minuut. Ongekende luxe voor Mamio. 

En het zou nog veel luxieuzer worden voor Mamio. Het antwoord op de vraag of de Heracliden de draad van het eerste deel van het seizoen weer op pikten kon met een zeer duidelijke NEE worden beantwoord. De Heracliden speelden ongelooflijk slecht, creeërden geen enkele kans en grossierden in foute passes die over de zijlijn verdwenen. Mamio, met enkele nieuwe gezichten in vergelijking met het team van voor de winterstop, deed het ondertussen een stuk beter. En kwam acht minuten na de rust op 3-0 toen Leroy Fecunda van een meter of 25 ongehinderd uit mocht halen en zijn schot in het doel zag verdwijnen. De genadeklap voor de gasten die daarna al enkele malen aan de 4-0 ontsnapten.

Maar uiteindelijk gingen de Heracliden toch met een beschamende uitslag terug naar huis, tussen de 75′ en de 82′ minuut schoot Mamio nog drie keer raak, in de 75′ en 77′ minuut scoorde Liridon Sherifi kort achter elkaar de 4-0 en de 5-0 en acht minuten voor tijd deed ook de Mamio spits nog een duit in het zakje met de 6-0. Een allerminst geflatteerde zege voor Mamio tegen een onthutsend zwak Heracliden. Voor Mamio gloort er hoop aan de horizon, het heeft de andere laagvliegers weer in het vizier gekregen. Voor Heracliden wordt het angst en beven geblazen op deze manier.
De score uit de laatste zes wedstrijden: 1 punt, 4 voor en 26 tegen.

Het rechterrijtje van 3C ziet er nu als volgt uit:
rechts 3c

Over abubakaridevries

Misantropisch regenwoudbewoner
Dit bericht werd geplaatst in Amateurvoetbal Rules, Voetbal. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.