RIP Andrew Loomis, DEAD MOON DRUMMER

andrew2Schokkend en diep triest nieuws… Dead Moon drummer Andrew is overleden. Ironisch genoeg kankervrij (Zie benefiet voor Andrew Loomis in Vera), maar zijn gezondheid ging in februari plotseling hard achteruit na een aantal kleine beroertes waarmee hij n het ziekenhuis terecht kwam. En waaraan hij gister overleden is.
andrew1
Dead Moon, de sympathiekste band die ik in Vera zag, heel vaak in Vera zag. Met Andrew als letterlijk middelpunt in front of the stage tussen Fred & Toody. Na een concert zaten we in de kelderbar, Andrew zat bij ons aan tafel, flink zat, want dat was ie wel eens. Zijn glaasje drank viel om, zelden iemand triester zijn kijken dus werd gauw een nieuwe voor hem gehaald. Eén van de vele mooie herinneringen aan Andrew Loomis met Dead Moon in Vera.
andrew5
andrew 3De laatste keer dat ik Andrew Loomis in Vera zag was bij de benefiet. Breekbaar, maar met die typische Andrew smile liep hij door Vera op een dag met de titel “for the Love of Andrew”. Vera hield van Andrew, we hielden allemaal van Andrew, we zullen altijd van Andrew blijven houden. R&R legende, drummer van het Powertrio uit Portland, Oregon.
Drinkeboer en goedhart. RIP Andrew.

 

 

 

 

 

Over abubakaridevries

Misantropisch regenwoudbewoner
Dit bericht werd geplaatst in Live in Vera (Concerten), Muziek en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op RIP Andrew Loomis, DEAD MOON DRUMMER

  1. fokkemol zegt:

    Jaha Abubakari, misschien heb ik jou op het punkpad gezet maar jij hebt mij op het Dead Moon-pad gezet. Ik was bij het korte gesprek met Andrew Loomis in de kelderbar. Every day there`s a dark stranger. Ik heb nog een kopje whisky voor hem gekocht. Geen wonder dat ie het omgooide. Het spul is niet te zuipen. Ik maak er de ramen van mijn auto mee schoon. Ik zou het ook omgooien. Ik ga nooit meer van Dead Moon af komen. Wil ik ook niet. There`s a fire in the western world. Op mijn vraag of ze niet een Ramones-nummer zouden moeten gaan coveren noemde Andrew de naam van elke Ramone op. Hij vertelde dat de keus te moeilijk was.

    Het eerste concert op de Vismarkt in Grunn. Ik wist niet wat ik zag maar ik krijg het nog steeds voor ogen als ik me concentreer. Jammer dat niemand ooit meer Dead Moon gaat zien zoals wij het hebben gezien.

    Misschien straks het logo maar in mijn arm laten prikken. Of toch de Fryske flage?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.