Amateurvoetbal Rules Bekert door: Oranje Nassau – Groen Geel en VV Groningen-GVAV Rap.

Twee bekerpotjes vanmiddag, twee stadsderbys bovendien en beide keren een eerste klasser thuis tegen een tweede klasser. En twee makkelijke middagjes voor de eerste klasser.

Zowel Oranje Nassau als VV Groningen stond na acht minuten al met 2-0 voor. De snelste voorsprong was die van VVG. Jasper Ludema schoot vanaf de aftrap van de middenlijn raak, 1-0 na 2 seconden. Sneller kan niet. Na acht minuten was het duel al gespeeld, Jeroen Buurke maakte er 2-0 van. GVAV Rap. beperkte zich tegenhouden, de schade beperkt houden was de voornaamste zorg. En dat lukte deels. Nog voor rust maakte Jeroen Buurke er 3-0 van (40′ minuut) en direct na rust maakte Buurke zijn derde.

Het werd uiteindelijk 5-0 (wederom Buurke halverwege de tweede helft) in een wedstrijd die niet veel om de hakken had. GVAV Rap zal blij zijn dat ze VVG voorlopig niet meer treffen. Op het Stadspark toernooi werd het in 2x 30 minuten 10-3, op het VVG toernooi in 2x 25 minuten 5-1 en nu dus 5-0.
VVG won vorige week al met 1-4 bij WVV en is nu al zeker van een plekje in de eerste knock out ronde van de districtsbeker.

Oranje Nassau had vorige week al met 7-0 van Amicitia VMC zondag gewonnen, vanmiddag ging het tegen Groen Geel ook vrij makkelijk. Een vlotte 1-0 van Erolind Derguti werd na acht minuten gevolgd door de 2-0 van opnieuw Derguti. Beide voorzetten kwamen van Ruendel Martina. Nog voor rust werd het 3-0 door Zeb Tjie A Nijem.
Na rust deed Groen Geel wat meer mee qua gevaar voor het doel, voor rust werden de Groen Gelen namelijk niet gevaarlijk. Nadat Ruendel Martina met twee vlot achter elkaar gescoorde treffers er 5-0 van had gemaakt deed Groen Geel nog iets terug via de sterk ingevallen Ruben Ludwig.

IMG_5200

 

Over abubakaridevries

Misantropisch regenwoudbewoner
Dit bericht werd geplaatst in Amateurvoetbal Rules, Voetbal. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.