Buis & Haard

Ja hoor, ik lees nog steeds de Vara Gids. Vaste rubriek is Buis & Haard waar een bekende Nederlander (al ken ik ze vaak zat helemaal niet) iets verteld over zijn en haar tv kijkgedrag.
Dit dus:
Klik er maar op kun je de grote versie zien en lezen wat Van HoekMaalen zoal kijken en vinden (doe maar, van Roosmalen is een prima te pruimen ergeraar, neem aan dat hij zich in de supermarkt ook altijd ergert en hij is denk ik wel lid van dit blog). Van Roosmaalen is natuurlijk een held die we kennen van de krokante leesmap pindakaaspotkast maar vooral van zijn droogklootreportages en columns geschreven met in ergernis gedoopte pen. Eva Hoeke komt uit Krommenië, dat ligt net buiten Roemenië en zij is journalist, nou ja, het staat er allemaal bij dus watdenfok.

Maar Buis en Haard dus.
(Niet te verwarren met de hipster uitvoering Huis & Baard)

Snobs vertellen dat ze heul geen tv kijken om dan vervolgens enorm uit te weiden met meningen over de dingen die ze nooit kijken, yeah right.
Hipsters vertellen dat ze geen tv hebben maar alles op internet kijken. Nou, ik ben geen hipster, ik ga geen tv op mijn laptop of telefoon kijken als ik een tv heb waarop ik tv kan kijken. Maar goed, omdat ik ook Bekende Nederlander ben op dit blog (ha, wat zeg ik, de bekendste Nederlander van dit hele blog zelfs!) is het hoog tijd voor de rubriek Buis & Haard met Abubakari de Vries (om utens, mar wat wot seit dot?).

Maar goed, ik wil eerst nog een boek (Het Perenveld van Nana Ekvtimisjvili (Tblisi, Georgië 1978) uitlezen, dus die Buis & Haard met Abubakari de Vries komt later.
Moest natuurlijk ook een foto bij van mijn haard want dat hoort er bij, nou, die is al gemaakt.

Dit ben ik dus en daar woon ik dus. Maar omdat ik nog wel gewoon boodschappen wil kunnen doen heb ik mij een beetje vermomd, ik zeg niet waar of hoe.                                          AJ de Bom, voorheen de Kindervriend

Over abubakaridevries

Misantropisch regenwoudbewoner
Dit bericht werd geplaatst in Abubakari de Vries vertelt & fantaseert & schrijft, Boeken, Tillevisie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.