Mercury Rev- Chasing a Bee

Vanne week had ze de zooi opgeruimd, waarom weet ik ook niet, het wordt toch altijd weer een zooi en je kunt wel bezig blijven in die vicieuze cirkel, net als kleren opvouwen, ook zo’n waste of time. Een twaalf meter hoge stapel cd’s. Die ik na beluistering in de kast waar de cd speler staat laat liggen om zo een stereo toren van cd’s op te bouwen en eens in de zoveel tijd weer terug in de ladenkast met cd’s te stoppen. Spul een beetje bij elkaar, Masters of Reality bij QOTSA, Dessert sessions en Mark Lanegan. Buck Biloxi in de la met Ramones, Spits, Jay Reatard en andere prettige punk.
En dan nog een hele hoop in de la met diverse gitaarnoisigen.

En daar stond ie. Yerself is Steam. Van Mercury Rev. Uit 1991. Klassieker in een vergeten hoekje. Onovertroffen Mercury rev plaat. Beter dan Deserter’s Songs uit 1998, een ander hoogtepunt in de Mercury rev geschiedenis. Een clip met een aap. Die gitaar speelt en op zijn back zit. Chasing a Bee. Lekker muziekje. Nog steeds.

 

 

Over abubakaridevries

Misantropisch regenwoudbewoner
Dit bericht werd geplaatst in Abubakari de Vries vertelt & fantaseert & schrijft, Muziek en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.