AJAX’ Progressie, Ajax-Cambuur, Kishna versus Janmaat 2-0

Kampioen worden gaat elk jaar makkelijker lijkt het wel. Al moet je eerst weer laten zien met de luxe om te kunnen gaan en nu niet gemakzuchtpunten gaan verspelen.

Feyenoord-Ajax was slecht, maar wat kan mij dat schelen, winnen in de Kuip is altijd geweldig. En de stand na de Klassieker was ook al een reden tot vrolijke smoelwerken bij alles wat Ajax is. Zondag komt de andere kampioen van 2013 langs, tevens de één na mooiste club uit de eredivisie. Als je dan toch nog punten wil laten liggen, dan zondag maar. Al heb ik toch naar schatting 100.000 keer liever dat Cambuur de week daarna wint, thuis tegen RKC. Al was het maar omdat ik daar heen ga. Maar ook omdat het een zespuntenpotje is. En ook omdat ik liever heb dat Ajax altijd wint. Ook van Cambuur. Tenzij Ajax al kampioen is, dan heb ik er wat minder problemen mee.

De progressie van Ajax in cijfers overzichtelijk & gezond:
progressie(AJAX TV BEDANKT)

 

 

 

 

 

En dan was er nog Kishna. Janmaat vond hem maar een rare gast. Kijk naar je eigen aanvoerder zou ik dan zeggen, of naar je draaikont bestuur met hun even hypocriete ls lachwekkende wassen neus schorsing voor die agressieve homo met zijn SGP kapseltje, of naar -een deel van- je draaikont legioen dat Rutten tot vorige week nog hartelijk bespotte maar inmiddels als een blad aan de boom omgedraaid is en het plotseling helemaal in hem ziet zitten; binnen een week van “een lispelende sjappie” naar “toch wel een goeie trainer”, welkom in de wereld van de opportuniteit, de voetballerij. Maar dat terzijde.
Jan Raap en zijn Maat vond Kishna een rare. Kishna’s respons:
Ricardo Kishna liet na zijn debuut voor Jong Oranje aan Fox Sport weten dat hij zijn shirt ging inlijsten en dat hij hem later waarschijnlijk in zijn persoonlijke museum op zou hangen.

Die kwinkslag met een hint naar Real Madrid ster Christiano Ronaldo is zijn antwoord op het commentaar dat Feyenoord speler Darryl Janmaat op hem had na de klassieker: “Een beetje een rare gozer. Vooral de manier waarop hij het veld opkwam. Hij kan vast heel goed voetballen, maar hij loopt erbij alsof hij Cristiano Ronaldo is. Beetje een mannetje.”

Koele gast, die Kishna. Maar dat was al duidelijk na de actie + assist waaruit de MOKERSLAG (sic. Ronald Koeman) zondag voortkwam.

Kishna in de Gloria. Hoera.
panini kishna

Over abubakaridevries

Misantropisch regenwoudbewoner
Dit bericht werd geplaatst in Ajax, Panini, Voetbal en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op AJAX’ Progressie, Ajax-Cambuur, Kishna versus Janmaat 2-0

  1. Pingback: Abubakari belt… en WINT!!!!!!1!!! | Abubakari de Vries' Blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.